Cześć
8-mka przyjemna, 10 bardzo inna tzn podoba mi sięboćki mnie nie fascynują - ale jest ok.
Pozdrawiam
Cześć
8-mka przyjemna, 10 bardzo inna tzn podoba mi sięboćki mnie nie fascynują - ale jest ok.
Pozdrawiam
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Bociek prosi się o ramkę. 10 ciekawa - lubię takie zdjęcia![]()
IS 500 + osprzęt ; marny C 480
Pozdrawiam serdecznie - Yello 35
No to chyba nie Twoja fotka , co? No chyba , że drugim aparatem i statywem się posłużyłeśGeneralnie fajny temat i ciekawie ujęty. Podoba mi się
![]()
To kumpel z minoltą
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski
Krzywym zdjęciom mówimy: nieeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!
Ta krzywizna nie ma żadnego uzasadnienia. To niezgodnie z prawami fizyki. Chyba, że byłeś mocno pijany i właśnie to chciałeś pokazać na tych zdjęciach. Nie dość, że pijany, to jeszcze włazi do wody.![]()
Można dopuścić krzywe zdjęcia w reporterce, gdzie krzywiznę tłumaczy się pośpiechem, warunkami itp. I niektórym takim fotom krzywość (chyba nie ma takiego słowa) może nawet pomóc. Ale nie przy krajobrazach!!!!!!!!!
ps. Sprawdziłem w słowniku. Słowo krzywość istnieje. Ale nie ma słowa prostość!!! Dlaczego?
Ładne. Lubię takie niedoświetlone, sylwetkowe ujęcia pod światło. A gdyby na focie była sylwetka kobiety (najlepiej nagiej) z aparatem (albo bez) to byłoby naprawdę znakomicie.
Tak , Rafał ma rację , chcemy kobiety![]()
PS. Dla mnie pierwsza lepsza.
4 - bardzo w porzo upostaciowione "i", 10 - bo mi się podoba, choć gdyby mnie zapytano dlaczego, utuliłbym się chmielem i wieczorem![]()
Pozdrawiam. Dariusz Żak