Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: SkapaneWSloncuKrokusy

excel
    Gość

SkapaneWSloncuKrokusy

Witam,

kiedys obiecalem krokusy rodem z mojego ogrodu, nieco spoznilem sie ze zrealiuzowaniem obietnicy, ale sa i to w pieknym sloncu. Zazdroscie mi (zart).

Pozdrawiam,
    excel

Zwycięzca OlyRulez Awatar Jeronimo
    Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    kurde ja chce wiosne....
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

jacek2004
    Gość
    excel, czy to są tegoroczne krokusy

excel
    Gość
    jacek2004,

witam, tak. Dzisiaj okolo 14:15 wykonane. Slonce swiecilo cala geba,, no to i im sie pootwieraly pyszczki. Wyglada to fantastycznie. A mowia, ze wiosna jeszcze spi, spala dluzej jak nasze do niej przyzwyczajenia, ale zabiera sie do zycia. Jeszcze chwile....

Pozdrawiam,
    excel

Awatar Yello_35
    Mieszka w
    Zgorzelec
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Krokusy b.ładne a Excel znowu kryguje się gdzie mieszka
    Spróbuj kiedyś spsikać je delikatnie wodą - lubię krople drobne na kwiatkach.
    IS 500 + osprzęt ; marny C 480
    Pozdrawiam serdecznie - Yello 35

excel
    Gość
    Yello_35,

jestem przekonany, ze w jakims zacisznym naslonecznionym miejscu w rozhustanej ojczyznie Kaczorow tez sie takie piekno znajdzie. Ruszaj w swiat i szukaj.
    A w kwestii spsikania woda, to poczekam na niebo, wg najnowszych doniesien ma w planie spsikac nas wszystkich, to i krokusiki spsika, a pozniej ma byc slonce, to naturalnie cos pstrykne.

Pozdrawiam,
    excel

| OlyJedi
    Mieszka w
    N=52°16 E=20°57
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Excel - bardzo ładnie. Powodujesz, że nie mogę się doczekać kiedy i ja będę mógł znajdować roślinki i małe zwierzaki.
    blady

nienerwowo sobie cykam fotki w tempie 4/3

excel
    Gość
    Blady,

mowiono mi, ze idzie, ponoc nawet ma niezle tempo, tylko nie myl z tempem Korzeniowskiego, ale biezy. Niesie ze soba caly worek jutowy wiosennych hmmmmmm... dobroci, kwiecia i piekna zieleni. Mowili tez, ze ktos nawet jej slonce niesie. Oby nie bylo ich dwoch, bo jeszcze ukradna, i znowu wroci Dziadek Mroz. Jeszcze nam przyjdzie malowac trawe na zielono.

Pozdrawiam,
    excel

| OlyJedi
    Mieszka w
    N=52°16 E=20°57
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Zobaczysz - Excel - nie ma jak wiosna made in poland już ja Ci pokażę...

Ostatnie doniesienia kumpla z Mazur mówią, że w polu 0,5m śniegu zalega...
    blady

nienerwowo sobie cykam fotki w tempie 4/3

excel
    Gość
    Blady,

u mnie dzisiaj bylo -2!, dla miejscowych to prawie Sybir, a krokusy paraduja i popsikalo wg zyczenia Yello_35, tyle, ze sloncu nie chcialo sie na mnie zaczekac i nie mam kropelek na krokuskach dla Yello_35. Jednego jestem pewien, ze w tym kraju o psikanie nikt sie nie martwi - wiecej tego jak dobrego czlowieka.

Pozdrawiam,
    excel

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów