Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: SkapaneWSloncuKrokusy

| OlyJedi Awatar Kordek
    Mieszka w
    Prawie Zakopane
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    U ciebie już krokusy, a u mnie jeszcze pół metra śniegu, ale jak pewnie zginie to będzie fioletowo od nich.
    E-3, E-510

| OlyJedi Awatar RobertW3D
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    28
    Moja galeria
    Bardzo fajne zdjecie excel- jak będą takie spsikane, to bym spróbował zrobić ujęcie, w którym krokusy zajmowałyby cały kadr a w połączeniu z kropelkami wody i małą GO mogłoby to naprawdę fajnie wyglądać )
    Ja już też mam powoli dość tej Naszej zimy - na szczęście prawie cały czas spędzam w nieco cieplejszych miejscach, więc już miałem okazję poczuć trochę wiosny ) We wtorek lecę do Portugalii na 4 dni (niestety w celach służbowych), to postaram się przywieźć parę ciepłych fotek na zaostrzenie apetytu przed wiosną

Pozdrawiam,
    Robert
    Pozdrawiam, Robert
    Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
    ... a jest ... żółta łódź podwodna ....

excel
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez blady
    Zobaczysz - Excel - nie ma jak wiosna made in poland już ja Ci pokażę...
    blady, no gdzie ta wiosna "made in Poland"? Groziles mi ja pokazac, a tu cisza... ani mrumru. A moze by tak do lasu...?
    blady, chyba mi nie bedziesz kazal czekac az ostatnie sniegi w Alpach puszcza?

Czekam z niecierpliwoscia na wiosenne rewelacje made in Poland. Zaczalem odliczac.

Pozdrawiam,
    excel

| OlyJedi Awatar Smerf Maruda
    Mieszka w
    Stolyca
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez excel
    no gdzie ta wiosna "made in Poland"? Groziles mi ja pokazac, a tu cisza... ani mrumru. A moze by tak do lasu...?
    Proszę, sprzed paru dni :-)

http://static.flickr.com/48/116760314_ce0b7f0c61_o.jpg

| OlyJedi
    Mieszka w
    N=52°16 E=20°57
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    ufff dzięki lgrabun bo Excel gotów mi na nowo zime wrzucić do wątku, a u mnie wiosna dopiero od wczoraj
    blady

nienerwowo sobie cykam fotki w tempie 4/3

excel
    Gość
    blady,

a wiesz, ze mialem w planie wyszukac snieg (a widzialem! w weekend w gorach) i na przekor chcialem Tobie wyslac sine chmurki, nagie galazki i szary snieg. Ot, tak, na pocieszenie, dla podniesienia swiadomosci zycia w lepszym swiecie (zart).
    A w ogole, blady, to wczoraj widzialem oooooogromne polacie zolto-fioletowo-bialych krokusow. I to w pelnym sloncu, i w calej krasie, z otwartymi pyszczkami. Nie moglem sie zatrzymac, z braku czasu, ale wierz mi, ze najchetniej padlbym na glebe, aby ten kwiecisty dywanik chociaz w czesci przeniesc na ekran monitorka. Piekne!
    Jednak zima Cie juz straszyc nie bede. Obiecuje.

Pozdrawiam,
    excel

excel
    Gość
    Witam,

i niech nikt juz w NIA nie watpi. Przyszla, jest obecna, moze jeszcze nie w calej krasie, ale nic bardziej wymownie nie potwierdza jej obecnosci, jak wygrzewajace sie w sloncu STOKROTKI.
    Prosze wybaczyc wszelkie techniczne niedociagniecia. Pospiech byl wskazany podczas wykonywania zdjecia. To tylko na dowod, ze nas nie zawiodla. Nigdy nas nie zawodzi, nawet jezeli troche spozniona, zawsze powinna byc serdecznie witana.

Pozdrawiam,
    excel

| OlyJedi
    Siła reputacji
    198
    Moja galeria
    Piękne białe stokroteczki, niektóre już troszkę buźki opaliły. Zdają sięmówić - to my przychodzimy co roku, obwieszczamy wiosnę, przypominamy - radujcie sie ludzie.
    Pzdr. TJ

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów