Tutaj można sobie ściągnąć, wydrukować i wyciąć osłony do obiektywów Olympusa.
Kiedyś może się przydać. :-)
Tutaj można sobie ściągnąć, wydrukować i wyciąć osłony do obiektywów Olympusa.
Kiedyś może się przydać. :-)
Rewelacja![]()
co to wogle jest ROTFL
ostatnio na forum same rodzynki sie pojawiaja![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
ludzie to maja pomysły
![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
tak mnie to rozbawilo ze najchetniej przenioslbym posta do Hydeparku![]()
![]()
![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Śmiejcie się, śmiejcie, niedługo zobaczycie na ulicy E-500+14-54mm z piękną osłoną z pergaminu (musze tylko poczekać az ktoś wrzuci szablon, bo akurat tego nie ma). Oryginalną osłonę LH-70 zgubiłem na końskich zawodach w ostatnim dniu Computerland Toyota World Cup 2006...![]()
Nie zdecydowałem się jeszcze tylko na motyw zewnętrzny osłony. Lubię słoneczniki... albo może coś z fantasy.
blady
nienerwowo sobie cykam fotki w tempie 4/3
a po co osłona wogóle taka papierowa deszcz ją przeciez rozmoczy - a do tego ta osłona jest![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
raczej na deszczu jej nie uzywamy,bo to osłona przeciwsłoneczna
E-500/Zuiko 14-45/Kingston 1Gb
A kto powiedział, że ten szablon trzeba wycinać z papieru? Nie nadawałyby się do tego przypadkiem cienkie, czarne okładki plastikowych teczek na dokumenty?
no widzisz, tylez e jej \zastosowanie jest przy słońcu znikome (CPLem się kręcić nie da) za to przy deszczu świetnie się sprawdza chroniąc obiektyw przed kroplami.Zamieszczone przez mamery