Zeby tak kosztowal mniej!
Czesc.ch
Zeby tak kosztowal mniej!
Czesc.ch
Może kiedyś staniejeKurcze rewelacja! Wydaje mi się, czy on na prawdę nie ma żadnych dystorsji?
Pozdrawiam,
Piotr.
Nie wydaje Ci się, on tak maZamieszczone przez P
To znaczy nie ma dystorsji
![]()
Cholercia, co szkło to zawrót głowy... Nie idzie wytrzymać z tą firmą![]()
Pozdrawiam,
Piotr.
Wstawianie takich zdjęć powinno być zabronione![]()
a na poważnie czekam na kolejne sample
przy okazji mam Jacek prośbę, na to szkieło mnie stać nie będzie, ale myślę o 11-22, zrobiłbyś kiedyś przy okazji zdjęcie z tego samego miejsca na ogniskowej 22 i 28...
pozdrawiam
pietro77, ok wstawię 7, 11 i 14 mm ale z wrocławskiej starówki, bo w Krakowie byłem przejazdem.
ZD 11-22 moim zdaniem do krajobrazów jest lepszy, bo można stosować filtry, i jak się wypowiadają ci co mają oba szkiełka, jest równie ostry a nawet bardziej od 7-14.
ZD 7-14 ma jedną zasadniczą wadę przy krajobrazach - bardzo łatwo o blika, praktycznie słonko należy mieć za plecami. To jest obiektyw głównie do wnętrz.
Daj znac jak bedziesz "robil" wroclawska starowke, mysle ze paru chetnych do postawienia Ci browarka sie znajdzie. Ty bedzies rozkoszowal sie widokami oraz zimnym piwkiem a my postaramy sie za bardzo nie poslinic szkielka![]()
Tomek.
TO jest pomysł..
Najchętniej spotkałbym się z kimś kto ma 50-200 oraz 35-100ale takiego chyba na forum nie ma
![]()
Ale pewnie bedze bo na allegro trwa licytacja nowego 35-100Zamieszczone przez andytown
![]()
Jacku - patrząc po nikach ... to parę osób z forum Olympusa licytujęmoże być ciekawie.. ciekawie na jakieś cenie to stanie
![]()