Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: EGZEMPLARZ DEMO

Awatar Moog
    Mieszka w
    Białystok
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria

EGZEMPLARZ DEMO

czy Demo oznacza powystawowy?

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar dzemski
    Mieszka w
    Lublin
    Siła reputacji
    123
    Moja galeria
    mysle ze tak

| OlyJedi Awatar sliwka
    Mieszka w
    GDYNIA
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria

demo

Tak, demo jest to egzemplarz wystawowy, który testują klienci...Są dużo tańsze, ale ja bym nie brał To tak jakby ktoś dotykal twoją kobiete Pozdrawiam
    OLYMPUS E-300 + ZUIKO 14-45 + CF 512MB U II + HAMA UV + COBRA.
    "Jeśli Twoje zdjęcie nie jest wystarczająco dobre, to znaczy, że nie byłeś wystarczająco blisko" - R.Capy
    http://plfoto.com/101112/autor.html

| OlyJedi Awatar johan
    Mieszka w
    Siedlce
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Nie tylko dotykał, ale i macał, obracał i coś tam kręcił
    E-620 | HLD-5 | 14-42 | 40-150 |
    5DmkII | 50D | C20/2.8 | C28/1.8 | C50/1.4 | C85/1.8 | C100/2.8L IS | C200/2.8L II | 300/2.8L IS | TC 1.4X II | TC 2.0X II | 580exII

| OlyJedi
    Mieszka w
    Zabłudów
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    ...paluchy wkładał...
    Jednym słowem, jesli nie traktujesz aparatu jak kobiety i cena jest więcej niż bardzo przystępna a gwarancja taka sama jak w nówkach to może być warto.

Mieszka w
    kujawy
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Każdy wysoko oceniany punkt sprzedaży - nieważne jakiego towaru - musi testować i poznawać działanie sprzedawanego artykułu. Niejeden kupiony przez nas egzemplarz był u sprzedawcy w domu po to aby mógł on odpowiedzieć Tobie na kłopotliwe pytanie. Często testuje poznając coś kilka dni ładuje wiele razy akumulator, nie przestrzegając zalecen. Jest to zjawisko normalne i konieczne, aby personel mógł uzyskać dobre noty od kupujących. Ty będziesz zadowolony z obsługi, ale Twój aparat przeszedł katusze - o czym nie zdajesz sobie sprawy.

robin102
    Gość
    Z doświadczenia praktycznego : prawdziwy sprzęt demo rozchodzi się po znajomych i kolegach , może czasem gdzies wypłynąć. Jesli to pelnowartościowy sprzęt to ma orginalne opakowanie ze wszystkim co powinno być , a także gwarancje , jeśli nie to jest to sprzet poserwisowy choć po profesjonalnym odświeżeniu wyglada jak nowy. Szanujmy swoje pieniące . 10-20 % tanie to nie jest oferta co by podjąc takie ryzyko

Awatar Moog
    Mieszka w
    Białystok
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    no to gdzie najtaniej dostanę nówkę E-500 z dual kitem

robin102
    Gość
    Te najtaniej to chyba będzie 2900zł z dwoma słoikami. sporo tego w sieci , chyba ostatnio fotobasia miala jakąś promocje weekendową. Albo kup u RadkaKołodzieja na allegro na 1000% pewny gość i szprzęt niestety z Olympus Polska.
    napsz do tego uzytkownika , handluje czasem sprzętem olympusa i bardzo rzeczowy i solidny człowiek. Kilka aparatów kolegów w mojej firmie przyszlo od niego.
    http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=1140499

Awatar Moog
    Mieszka w
    Białystok
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    będę szukał bo 4k za E330 z 14-45 nie dam a czekać kilka miesięcy już nie dam rady