Cóż... robię ostatnio za wyszukiwarkę najniższych cen obiektywów oraz akcesoriów OlympusaZamieszczone przez KaarooL
![]()
LINK
Cóż... robię ostatnio za wyszukiwarkę najniższych cen obiektywów oraz akcesoriów OlympusaZamieszczone przez KaarooL
![]()
LINK
KaarooL tu masz na miejscu
http://www.foto-net.pl/sklep/pokaz_k...lownika_do_E-1
grip jest fajnydla samego wygladu e1 mozna go bylo kupic
teraz mozna straszyc dzieci w ciemniejsze dnii..
samego uzytkowania jeszcze mocno nie przetestwalem.. kilka zdjec dopiero.. ale nadrobie i na pewno napisze jak wrazenia.. zarowno z gripa jak i zamiennika bll1
nad muszla sie zastanawiam.. i jeszcze sie nie zdecydowalem czy moge te 65zeta tak wydac![]()
dzięki za linki chłopaki. foto-net lubię, więc pewnie tam wezmę.
LubMich:
jeśli lubisz ocierać głową o lampę, to zastanawiaj się... ja nie lubiłem i muszlę kupiłem już 1,5 miecha po zakupie E-1. inna jakość... powinni go sprzedawać od razu z tym cudem.
nawet we frajerskim piśmie foto chłopaki pochwalili ten kawał gumy.
W foto-necie czekam już blisko dwa miesiące na tą małą gumkę, zrezygnowałem z zakupu... Obsługa miła ale realizacji zlecenia brak z powodu braków magazynowych![]()
![]()
Pozdrowionka
nex:
teź odpuściłem tam kilka zakupów, bo czekałem i czekałem.
w zeszłym roku EP-2 kupiłem w fotozakupy.pl, przyszła po kilku dniach, bezproblemowo.
Panowie jaki kod ma osłona na LCD do E-1? Siedzę w robocie i nie mam aparatu pod ręką. Kod jest na dole osłony. Dzięki...
Ok już mam. Dotarłem do domu.