Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 54 z 54

Wątek: Jak pan Wantuch robi taaaakie powiększenia z E-1?

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Karol
    Mieszka w
    las pod TARNOWem...
    Siła reputacji
    172
    Moja galeria
    To czy OP gratyfikuje Panu Wantuchowi i jak jego zaangażowanie czy zgodę w wykorzystanie nazwiska do promocji E-systemu nie ma dla mnie znaczenia. Sytuacja takiego wzajemnego wspierania się jest jak najbardziej OK, zyskują na tym wszyscy, nikt niczego nie udaje, nie ukrywa wzajemnych sympatii, nie obrzuca błotem konkurencji. Dziwią mnie tendencję niektórych do rozliczania i dochodzenia co i jak - niczym urzędasy ze skarbówki...Osobiście podoba mi się, że to akurat Wantuch promuje firmę, którą i ja lubię ponieważ nie mam wątpliwości co do jakości tych prac - mają swój charakter, świetnie się oglądają, zapadają w pamięć, inspirują... Pewnie ten fotograf bez problemów znalazłby innego sponsora/mecenasa - producenta innego sprzętu, którym mógłby zrobić również świetne prace... Pamiętajmy, że artyści myślą czasem w innych kategoriach niż tylko kasa i słowa RE o honorarium oddanym na dom dziecka zdają się to potwierdzać...
    Dzięki temu wątkowi pooglądam znów foty Wantucha. Nadchodzi weekend a więc trochę czasu - może uda mi się kogoś wysmarować farbkami i pofotorafować - tak dla zabawy
    zmiana nicka: ktotek -> Karol
    Polska B - wątek ze zdjęciami
    Facebook

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez jps
    Pamiętam jak kiedyś pokazałeś swój pierwszy akt i strasznie się obraziłeś jak ludzie sprzeciwili się kiedy zacząłeś porównywać się do Wantucha ze swoim gniotem.
    Znajdź mi te posty, bo nie pamiętam. Kłamiesz kolego. Nigdy nie porównywałem swoich zdjęć do fotografii Wantuch.

Nazwałeś moje zdjęcie gniotem - pokaż swoje dzieła. Jakoś ani jednego sobie nie przypominam. Boże, co za ludzie .
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

| OlyJedi Awatar willow32
    Mieszka w
    Sosnowiec
    Siła reputacji
    28
    Moja galeria
    złazić mi z Rafała ale już!!, chłop się pomylił ale przeprosił bo ma klasę i przyznać się do błędu potrafi...
    Rafał mam nadzieję że masz własciwy stosunek do coponiektórych wypowiedzi
    http://www.robertnawara.digartfolio.pl/

E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Zamykam ten wątek pro publico bono. Napierdzielanka nie jest nam potrzebna. Spokojny ze mnie człowiek, ale do czasu.

pozdrawiam - Rafał Czarny
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.