Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 54

Wątek: Jak pan Wantuch robi taaaakie powiększenia z E-1?

Banned Zwycięzca OlyRulez Awatar RadioErewan
    Mieszka w
    Łódź/Warszawa
    Siła reputacji
    40
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Rafał Czarny
    Nie zarzuciłem Wantuchowi łapówkarstwa. A tylko to, że bierze pieniądze od Olka. To w sumie żaden grzech. Jeśli myślisz, że gość za darmochę wozi się po Polsce na jakieś gówniane wykłady promujące E330, to jesteś naiwny jak małe dziecko. Może wierzysz, że Pan Wantuch robi to w czynie społecznym? Śmieszny jesteś, jak Genowefa Pigwa.
    Naprawdę nie znasz Wacka. To jest gościu, który wiele rzeczy robi dla idei. Byłem świadkiem jak kazał przekazać swoje spore honorarium za warsztaty na dom dziecka, a był to moment, kiedy nie specjalnie miał kasę na komputer.
    Nie zawsze warto mierzyć innych swoją miarą. Zapewne do podróżowania po Polsce nie dopłaca, nie jest oczywistym, że bierze za to od Olka kasę (a już bankowo najwyżej symboliczną).
    Ja zresztą też jeżdżąc na dwumiesięczniki nie brałem od Olego pieniędzy. Bo lubię kontakt z ludźmi, byle nie byli parszywie fałszywi.

Pozdrawiam
    Radosław "Radio Erewan" Przybył
    http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
    * Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto

The z00m
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez RadioErewan
    Nie zarzuciłem Wantuchowi łapówkarstwa. A tylko to, że bierze pieniądze od Olka. To w sumie żaden grzech. Jeśli myślisz, że gość za darmochę wozi się po Polsce na jakieś gówniane wykłady promujące E330, to jesteś naiwny jak małe dziecko. Może wierzysz, że Pan Wantuch robi to w czynie społecznym? Śmieszny jesteś, jak Genowefa Pigwa.
    Naprawdę nie znasz Wacka. To jest gościu, który wiele rzeczy robi dla idei. Byłem świadkiem jak kazał przekazać swoje spore honorarium za warsztaty na dom dziecka, a był to moment, kiedy nie specjalnie miał kasę na komputer.
    Nie zawsze warto mierzyć innych swoją miarą. Zapewne do podróżowania po Polsce nie dopłaca, nie jest oczywistym, że bierze za to od Olka kasę (a już bankowo najwyżej symboliczną).
    Ja zresztą też jeżdżąc na dwumiesięczniki nie brałem od Olego pieniędzy. Bo lubię kontakt z ludźmi, byle nie byli parszywie fałszywi.

Pozdrawiam
    Niepotrzebna dyskusja. Osobiście nie wierzę by nie miał z tego jakiś gratyfikacji. Z drugiej strony nie moja sprawa i facet może fotografować czym tylko chce. Zwyczajnie podchodzę ostrożnie do wywodów fotografa nt zalet danego modelu przy jednoczesnym bagatelizowaniu wad, gdy z boku artykułu jest napisane "artykuł sponsorowany".

Pozdrawiam...

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Radio, w poprzednim poście napisałeś, że Olek wsparł wydanie ostatniego albumu Wacka. No to się zdecyduj - dostaje pieniądze od Olympusa, czy nie.

ps. Moim zdaniem odgrzebywanie starej awantury to głupota.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

Banned Zwycięzca OlyRulez Awatar RadioErewan
    Mieszka w
    Łódź/Warszawa
    Siła reputacji
    40
    Moja galeria
    Radio, w poprzednim poście napisałeś, że Olek wsparł wydanie ostatniego albumu Wacka. No to się zdecyduj - dostaje pieniądze od Olympusa, czy nie.

ps. Moim zdaniem odgrzebywanie starej awantury to głupota.
    Opłacenie przygotowania odbitek 100x70 u Jakuba to nie jest 5 złotych. Czy to jest płacenie artyście, to nie wiem.

Pozdrawiam
    Radosław "Radio Erewan" Przybył
    http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
    * Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto

Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez RadioErewan
    Czy to jest płacenie artyście, to nie wiem.

Pozdrawiam
    Ale ja za to wiem. To jest płacenie artyście. I nie ma w tym niczego nieprzyzwoitego.

Ja kończę wypowiedzi w tym wątku, bo po cholerę mamy się czubić. I tak ostatnio minorowy nastrój na forum.

Pozdrawiam
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu

qbic
    Gość
    Co w tym złego ze Olympus płaci komuś za uzywnie/preferowanie ich sprzętu?

Kazda firma powinna mieć paru profesjonalistów na swoich usługach, to chyba normalna strategia marketingowa....

To tak jak oburzać sie na Malysza ze występował w reklamach.

Kto z was nie przyjąłby propozycji robienia zdjęć dla Olympusa w zamian za zawsze najnowsze body za free i wszystkie szkla?

| OlyJedi
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Człowieku coś Ty taki cięty na Wacka? Aż przykro się to czyta! Pamiętam jak kiedyś pokazałeś swój pierwszy akt i strasznie się obraziłeś jak ludzie sprzeciwili się kiedy zacząłeś porównywać się do Wantucha ze swoim gniotem.

https://galeria.olympusclub.pl/displ...lbum=264&pos=0

| OlyJedi Awatar Warmik
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Ludzie, coście się tak uczepili tego Rafała, już przeprosił, wytłumaczył, a wy ciągle swoje. To było prawie 2 lata temu.

Mieszka w
    Podkarpacie
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez panterra
    Ludzie, coście się tak uczepili tego Rafała, już przeprosił, wytłumaczył, a wy ciągle swoje. To było prawie 2 lata temu.
    Z ust mi to wyjąłeś. Coście się uczepili. Mógł do tego nie wracać ale honorowo przyznał się do błędu, a tu jazda. Ilu miałoby odwagę na to?
    Pozdrawiam Marek.

Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez jps
    Człowieku coś Ty taki cięty na Wacka? Aż przykro się to czyta! Pamiętam jak kiedyś pokazałeś swój pierwszy akt i strasznie się obraziłeś jak ludzie sprzeciwili się kiedy zacząłeś porównywać się do Wantucha ze swoim gniotem.

https://galeria.olympusclub.pl/displ...lbum=264&pos=0
    Jeżu, nie jestem cięty. Napisałem to półtora roku temu i żałuję. Już raz przepraszałem. Mogę jeszcze raz - przepraszam.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu