ponad 6tys na rok to zupełnie w normie. 500 na miesiąc wychodzi około 15 na dzień , czy można więcej amatorsko robić zdjęć ????
ponad 6tys na rok to zupełnie w normie. 500 na miesiąc wychodzi około 15 na dzień , czy można więcej amatorsko robić zdjęć ????
no ja myslalem ze zrobilem ponad 10 000no ale moze sie pomylilem... (musialbym wygrzebac na plytach DVD moje "kopie robocze" i zobaczyc ile tam tego bylo no i doliczyc troche skasowanych)
pozdrawiam
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Na stronie 3 wartość CS to numer seryjny aparatu.Zamieszczone przez Jeronimo
blady
nienerwowo sobie cykam fotki w tempie 4/3
nie grzebalem jeszcze w swoim e-1 bo mam wazne zdjecia do zrobienia i nie chce cos poknocic tym menu serwisowym ale moze ktos mi powie jak z tego menu sie wychodzi czy w jakis specjalny sposob (kombinacja klawiszy) czy tylko OK i juz
cos tam sie wdusza (nie pamietam dokladnie) i wychodzi... zreszta jak aparat wejdzie w stan uspienia to sam wyjdzie, wiec raczej nie ma ryzyka ze zostaniesz w tym menu serwisowym na dobre![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Wystarczy zamknąć "klapkę" CFa
Pozdrawiam,
Piotr.
też miałem pewne obawy, włazić czy nie... ale wgryzłem się w to menu i jest dobrze. z wyjściem nie kombinowałem, po prostu wyłączyłem sprzęt a potem zamknąłem CF door...
prawie połowa fotek z błyskiem, licznik fotek zgodny ze stanem faktycznym (to ciekawiło mnie najbardziej...).
robiłem to iso 50 lecz po wyłaczeniu apartu i po włączeniu auto iso nie ma iso 50 w exifei jak to jest?
Wierny Olkowi użytkownik Pentaxa
-A 50mm 1,7 , A-28mm 2.8 , 135mm 2,5
Tak sobie medytuje ,że napewno gdzies w sieci kraży pelna instrukcja serwisowa do olków E-system . Wtedy to można by poszaleć w tym menu. Można by wykonywać wszelkie kalibracje i regulacje sprzętu i wycisnąć z każdego egzemplarza max , bo tego nie da sie zrobić w wielkiej seri .
hej,zmiana iso u mnie nie działa?
czy komus udało się to zmienić na iso 50?,jezeli tak to prosze o dokładny opis![]()
pozdrawiam