No to ja mam wiekszą lipe...ktoś ładnie macał mojego OLKA. Od kupna zrobiłem jakieś 2000 fotek a na liczniku mam ponad 3000...Ale przynajmniej sprawdzony![]()
No to ja mam wiekszą lipe...ktoś ładnie macał mojego OLKA. Od kupna zrobiłem jakieś 2000 fotek a na liczniku mam ponad 3000...Ale przynajmniej sprawdzony![]()
OLYMPUS E-300 + ZUIKO 14-45 + CF 512MB U II + HAMA UV + COBRA.
"Jeśli Twoje zdjęcie nie jest wystarczająco dobre, to znaczy, że nie byłeś wystarczająco blisko" - R.Capy
http://plfoto.com/101112/autor.html
nowe body prosto z fabryki 0 klapniecspecjalnie sprawdzane!
aparat mam od 3 m-cy, na liczniku 6024 zdjęć a zrobiłem GÓRA połowę z tego. zdjęć z lampą 2342 i tu też mniej więcej połowa, w porywach. odpakowałem pachnący fabryką aparat. to jakaś lipa chyba...
Witam! Mam problemik, tzn zastosowałem się do Waszej instrukcji - tj w lewo w prawo góra klapka migawka itp itd... i na stronce pierwszej mojego LCD mam tylko info że jestem posiadaczem Olympus E-300, ale to już wiedziałem
Czy to zależy może od Firmware? czy może coś przegapiłem o czym wspominaliście wcześniej.
Chętni się dowiem ile fotek już pstryknąłe i ile pixeli mi zmapował.
Za wszelkie info serdeczne dzięki!
Pozdr!
Szpila
Szpila9 > widzisz tylko pierwszą stronę.... naciśnij po tych wszystkich operacjach jeszcze raz strzałkę w prawo i będziesz na kolejnej stronie (tak przynajmniej jest w moim E 500), a tam już zapewne znajdziesz interesujące Cię dane
pozdrawiam marcin
Witam! Dzięki. Choć dziś robiłem tak jak wczoraj to dziś działa bez problemu!!!
Super!
Wszystko się zgadza!
Pozdr!
Koleżanka Marylka zapisała stan licznika serwisowego przed i po aktualizacji softu. Licznik kapnięć lustra - pozycja "R" się nie zeruje. Tak, że podmiana softu nie wpływa na jego wskazanie. Ważna sprawa dla szukających używanych aparatów !!!!
Specjalne podziękowanie dla Marylki !!!
No tak, tylko o tym juz dawno bylo wiadomo.
Gdyby bylo inaczej to jaki bylby sens istnienia takowego licznika.
Olympus e-300 | FujiFilm s304
Ten licznik nie jest nieomylny, trust me, I am a doctor.Zamieszczone przez deeper
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
Jeśli licznik jest omylny, to o ile może się rąbnąć. O kilka klapnięć, czy o kilka tysięcy?