A ten pasek?Zamieszczone przez siwyjohn
A ten pasek?Zamieszczone przez siwyjohn
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
wielkie dzięki za info zawsze się tym martwiłem a raczej wydawało mi sie to niepotrzebne tak za każdym razem i bez wyjątku ale jak oglądnąłem filmik, a siwyjohn poinstruował czuję się lepiej. Pozdrawiam.![]()
pozdrawiam Wiejo
Wymiana paska to zwykła eksploatacja - w aucie też musisz zmieniać olejZamieszczone przez grizz
![]()
E-1 | HLD-2 | GS-2 ** 14-54/f:2.8-3.5 | 40-150/f:3.5-4.5 ** FL-50 | FP-1
Praktica Nova B ** Flektogon 20mm/f4 | Tessar 50/f2.8 | Pentacon Electric 100/f2.8 | Sonnar 180/f2.8
Tylko, że wiąże się to z wysłaniem puszki do serwisu - w sumie chyba zrobię to po podczas kolejnej sesji![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Jak wymieniasz coś w aucie to też zazwyczaj odstawiasz je do serwisuZamieszczone przez grizz
Nie zapomnij, żeby Ci gumę wymienili na gripie przy okazji - pełna kosmetyka![]()
Praktica Nova B ** Flektogon 20mm/f4 | Tessar 50/f2.8 | Pentacon Electric 100/f2.8 | Sonnar 180/f2.8
heh, ale nie trzymają mi auta 2 tyg
Guma u mnie bez problemów![]()
Zależy jaki serwisZamieszczone przez grizz
![]()
Niestety do czasu... u mnie po ponad roku normalności zaczyna nabierać coraz większych luzów. Za mało zdjęć robiszZamieszczone przez grizz
![]()
Może i za mało![]()
Ale trzyma już od roku i 7mieś
Jeden z rogów mam za to srebny -zamek w plecaku![]()
mnie się guma zaczęła lekko odklejać - przy czujniku podczerwienie - więc gumkę i paseczek poprosić?
Oddajesz w najbliższym czasie?