Kilka fotek z prowincjonalnego pokazu mody na dowód tego ,że E-1 z 14-45 też robi zdjęcia. Fotki prawie nic nie obrabiane (muśnięte ACDse w 15 minut), nawet nie ostrzone po zmniejszeniu. W użyciu była fl36
miłego oglądania
![]()
Kilka fotek z prowincjonalnego pokazu mody na dowód tego ,że E-1 z 14-45 też robi zdjęcia. Fotki prawie nic nie obrabiane (muśnięte ACDse w 15 minut), nawet nie ostrzone po zmniejszeniu. W użyciu była fl36
miłego oglądania
![]()
BTW. czy na ta fl36 miales nalozona jakas nasadke/dyfuzorek? tak tylko pytam bo na niektorych fotkach widac cienie po lampie...
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
A co z balansem bieli? Czy dziewczyna na drugim zdjęciu ma spodnie białe czy żółtawe?
A nie... jest ok. Godzinę temu słońce świeciło mi w monitor i źle oceniłem![]()
Lampa bez dyfuzora i na wprost tak ,że są przepalenia i cienie.
Spodnie na fotce nr. były w kolorze ecru.WB szedł na Auto.
Robin. Wystaw foty w dziale oceny. Mnie się podobają.
eeee Rafale te fotki do oceny się nie nadają.
Wrzuciłem co by kolegom ortodoksyjnym olimpijczykom pokazać ,że 14-45 z E-1 też robi zdjęcia , napewno nie to co z 14-54 , ale jednak można cusik zrobić , choć jak mówią i pudelkiem od butów się da.
Pewnie jak w tych wrunkach byłby 14-54 to może by się dało i bez flesza pojechać.
Fotki z pokazem mody są ok, tyle że robione 14-54, albo jakimś innym szkiełkiem z mniejszym f, miały by mniejszą GO.
Jednak zbyt wyraźne tło nieco odwraca uwagę.
Dla mnie bardzo ładna trzecia od dołu (ta pani w bikini). Gdybyś w PS popsuł trochę tło (zlikwidował gajerki itd.) to byłoby naprawdę super.