Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 39

Wątek: e-1 - przykladowe fotografie(moda,portrety)

| OlyJedi
    Mieszka w
    Galicja
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria
    Robin- na jakims zdjeciu widzialem napisy i skojarzylem to z organizowanymi targami " akcesoriow" weselnych.
    Czesc.ch.

Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Na swojej stronce mam kilka portretow.

robin102
    Gość
    obejżałem te fotki "ślubne" , i żeby autora nie urazić to normalnie myśle że to byla jakaś rozgrzewka sprzętu przed włąściwą pracą, albo zamierzona prowokacja np do www.joemonster

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar dzemski
    Mieszka w
    Lublin
    Siła reputacji
    124
    Moja galeria

| OlyJedi Awatar NimnuL
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    39
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez chomsky
    Nimnul- to jakies targi byly?
    czesc.Ch.
    Tak, targi. Zreszta na gorze strony napisane jest co i jak.
    A pozy - taki zamiar. Smutne, ze takie masz skojazenia. Zreszta jak juz napisane - to backstage.
    This is my camera. There are many like it, but this one is mine. My camera is my best friend. Without my camera I am useless. Without me, my camera is useless. I must fire my camera true. And I will!

robin102
    Gość
    NimnuL Ale chyba nie czujesz sie urażony , w każdym razie dzieki za linka , można było sobie popatrzeć co potrafi E-1

| OlyJedi Awatar NimnuL
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    39
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez robin102
    NimnuL Ale chyba nie czujesz sie urażony , w każdym razie dzieki za linka , można było sobie popatrzeć co potrafi E-1
    Urażony? Nie, ale uważam, że źle oceniles te zdjecia.
    Sesje robiłem "za kulisami" światło i tło bylo robione na szybko. To nie była planowana sesja. A ze ślubem nie ma kompletnie nic wspolnego ... no dobra, suknia jest
    This is my camera. There are many like it, but this one is mine. My camera is my best friend. Without my camera I am useless. Without me, my camera is useless. I must fire my camera true. And I will!

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar dzemski
    Mieszka w
    Lublin
    Siła reputacji
    124
    Moja galeria

robin102
    Gość
    NimnuL UFFFFFF

Mieszka w
    kujawy
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez chomsky
    - mam na mysli pierwszy link. Pozy tej panienki burdelowate, mam wrazenie momentami, ze chciala sie podmyc. przepraszam za skojarzenie. Nimnul- to jakies targi byly?
    czesc.Ch.
    Zdadzam się całkowicie z tym stwierdzeniem. Od samego początku coś mnie bolało w tych fotach i strasznie mi niepasowało do sukni ślubnej. Chomsky od razu to dostrzegł swoim fachowym okiem - i bardzo dobrze że podkreślił ten problem autentycznej - cytuję "zdziry". Każdy znający się deczko na układzie sceny zauważy tylko takie skojarzenie. Jaki wniosek nam się nasuwa ? Nie wolno w sukni słubnej robić ujęć bez wyobrażni, a jeśli tak - to schować głeboko do szuflady i niepokazywać nigdy swoim dzieciom gdy dorosną. A mówienie o rozgrzewce i zdjęciach próbnych tymbardziej deklasuje fotografika jako ewentualnego wykonawcę moich ślubnych zdjęć...
    Jeśli ktokolwiek czuje się urażony i uważa że jest inaczej - to znaczy że jestem kompletnie pozbawiony estetyki. Przepraszam...