Jeszcze całkiem bezszumne iso 1600 i byłoby b. dobrze. Ale żeby tak się stało trzeba by było wymienić serce... a to już nic wspólnego z e-500, taki aparat mieć nie może poza nazwą producentaZamieszczone przez andytown
![]()
Jeszcze całkiem bezszumne iso 1600 i byłoby b. dobrze. Ale żeby tak się stało trzeba by było wymienić serce... a to już nic wspólnego z e-500, taki aparat mieć nie może poza nazwą producentaZamieszczone przez andytown
![]()
blady
nienerwowo sobie cykam fotki w tempie 4/3
blady... ale to wymagałoby zmiany matrycy.. a coś ostatnio stanęło w tej materii... patrz 30d - ta sama matryca co 20d.... nowością jest tylko matryca do d200.... a tak ta sama 6 mpix dawana wszędzie
Matryca od kodaka 8 mpix nie jest taka zła... mogli by jeszcze odblokować te iso 50.. to dało by się zrobić w miarę sprawnie i w miarę szybko.. bo tak naprawdę wszystkie wady e-500 (z wyjątkiem iso) Olek mógłby naprawić bez jakiś wielkich skoków technologicznych.. powiem więcej wszystkie części ma,, tylko powinien je złożyć
a taki e-500 w obudowie e-1 to byłby fajny.. a wizjer e-1 ma całkiem przyjemny
I ja bym na to poszedł. I poszło by na to tysiące luda.Zamieszczone przez andytown
I wydaje mi się, że więcej luda poszło by na taką konstrukcję niż na ten cały E330. Po cholere mi te nowości, niech zrobią takie połączenie E1 i E500 a będzie git. A jeśli nie to już:
E500 + większy wizjer przede wszystkim + jw. andytown napisał = superpucha
I wcale nie musi to być E500 - dotyczy to każdego modelu - nie po to daje 3k czy 4k by mieć gówniany wizjer. Już analog za 200 zeta ma większy.
Póki co takich jak ja jest wielu, i dopóki spece z Olka nie wpadną na to, to ludziska zostaną przy swoich starszych modelach aparatów. Bo tak naprawdę wybór żaden. Zawsze coś nie pasi. E500 jest OK ale ten wizjer i ta obudowa mnie skutecznie odpycha do jego zakupu.
Czy wasze E500 też tak skrzypią? Mój trzeszczy w dwóch miejscach - na klapie kart i pod kciukiem. Nie ma to wpływu na zdjęcia, ale mnie wpieprza niemiłosiernie. Natomiast mały wizjer to porażka. A E330 nie dość że ma taż mały, to jeszcze ciemniejszy od E500.
podrzuc do serwisau , albo wybadaj gdzie i bardzo delikatnie zapałką jakimś silikonkiem potraktuj , tylko z umiarem na samym skrzypiącym miejscu , ale lepiej reklamować.
uncas czyli tak jak kiedyś mowilem taki pomniejszony E1 z większą matrycą - prawda że proste
do serwisu? eee to chyba nie przejdzie. Ale Rafał spróbuj - ktoś musi poświęcić się dla nauki grupowej
Mój też skrzypi, szczególnie jak go dłużej miętoszę czyli plastik się nagrzewa ale tylko pod kciukiem, klapki od baterii nie ugniatam.
Mi to takś rednio przeszkadza, jak nie naciskam z całej pary to aparacik nie piska...![]()
blady
nienerwowo sobie cykam fotki w tempie 4/3
W ciemno, w ciemno bym brał.Zamieszczone przez robin102
Pomniejszony, oprócz jednego - WIZJERA.
Hyhy. Wlasnie dlatego zamiast nowego e-330 wolalbym, zeby Olympus wprowadzil dobra muszle oczna do e-500. W dodatku ogolnie dostepna![]()