Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: SKRADZIONO

Awatar deeper
    Mieszka w
    Gdansk
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Grrr zlodziejstwo, powinno byc jak u arabow !!! rece poobcinac i spokoj.
    Zapierdzielasz uczciwie zeby na cos zarobic ale koles w ciagu 1 min ma to samo.
    Zjedziejstwo to jest wlasnie, to czego polacy wstydza sie za granica, a taki gnoj dlaej swoje...
    szkoda gadac...
    ale faktycznie moze aparat sie znajdzie, gdzies w komisie, na gdzieldzie, moze na allegro poszukaj, czy nie ma uzywek, "powystawowych"
    Olympus e-300 | FujiFilm s304

Awatar nurek
    Mieszka w
    Kuj-Pom.
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Cześć,

Tak się dzis pechowo złożyło, że zamiast pstrykać gdzieś foty przy sobocie muszę siedzieć w pracy. Ponieważ jak wiadomo przy sobocie pracować się nie bardzo chcę przegładam sobie sieć.

Na CF znalazłem coś takiego http://www.cyberfoto.pl/viewtopic.ph...er=asc&start=0 . Być może ktoś z Was już to czytał ale i tak zdecydowałem się to umieścić. Smutne to ale chyba warto poczytać i wyciągnąć wnioski. Watson_1 chyba twój przypadek nie był najgorszy. Wszak aparat straciłeś ale jesteś cały. O ile się nie mylę ta historia przydarzyła się jednemu z naszych wspólnych kolegów (użytkowników naszego forum).

Za łeb idzie się złapać czytając wypowiedzi tych ludzi. To chyba tylko w PL jest możliwe. Nic tylko giwerę i strzelać po kolanach. Swoją drogą to chyba zaopatrzę się w jakieś małe sprężone np. pieprzowe powietrze. Nigdy nie wiadomo co może się przytrafić. Szczerze mówiąc to już dawno myślałem o doposażeniu swojej foto torby albo kieszeni w jakiś spraj .

ps. Mam nadzieje że autor postu i inny użytkownicy CF nie pogniewają się że umieściłem tutaj ten link. W końcu wszyscy chcemy żeby takich sytuacji było jak najmniej a jak wiadomo najlepiej uczyć się na cudzych błędach.
    E-1 // C-5060 // ZD 14-54 // 40-150 // 35 Macro // FL-50 // EP-2 // SHLD-2

robin102
    Gość
    nurek **** tam z tego gazu pieprzowego na psy. Na takich gnoi trzeba nosić ze sobą gazrurę ,albo jakiegoś majchra !!! U mnie rureczka zawsze pod ręką !!!

Awatar nurek
    Mieszka w
    Kuj-Pom.
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez robin102
    [b]...U mnie rureczka zawsze pod ręką !!!
    A u mnie robin102 zawsze pałeczka. Taka z przewodu AL 240mm2 ale w samochodzie
    Z takim czymś na miasto nie wyleze ale taki gaz w kieszeni czemu nie?
    Zawsze można zapytać czy gnojki nie chę jeszcze portfela. Sięgasz po portfel i dawaj po oczach . Oczywiście kto mieczem wojuje od miecza ginie. A jeszcze jak się siknie pod wiatr to w ogóle może być wesoło
    Swoją drogą to najchętniej nosiłbym jakąś dziewiątkę za pazuchą. Niestety nie mam papierków
    E-1 // C-5060 // ZD 14-54 // 40-150 // 35 Macro // FL-50 // EP-2 // SHLD-2

nie obraźcie się Panowie ale trochę to zabawne...

Już widzę jak wyciągacie brechę wobec kilku panów bez szyi...

Gaz - owszem - nie raz widziałem jak pomagał... obezwładnić na jakieś 3 sekundy i dawał czas żeby SPIER.ALAĆ ile sił w nogach.

To tyle z mojej strony

robin102
    Gość
    Na 3 jakbym śmiał ,ale jakby szło gonić gościa to zawsze przedłużenie reki się przydaje. Gnata trzeba mieć na te chwasty choćby gazowego i przerobić na śrut myśliwski. Wspaniała sprawa.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów