Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: SKRADZIONO

Siła reputacji
    0
    Moja galeria

SKRADZIONO

W niedzielę 05.03.2006r. na perkingu pod giełdą fotograficzną skradziono mi z samochodu aparat OLYMPUS E1, nr seryjny 500014013 z karta pamieci PRETEC 1GB
    obiektyw EZ-1454 f 2,8-3,5, nr seryjny 050214169. Na obiektyw nakrecony był filtr UV HOYA HMC SUPER
    torba fotograficzna beżowo-bordowo-granarowa zapinana od góry na dwa suwaki granatowe firmy VATANGE
    obiektyw CARL ZEISS 50/1,8 przy ustawianiu ostrości leciutko chodził z wiekszym oporem a w połowie z lżejszym
    obiektyw JUPITER 9 85/2 z nakręconą przejściówką OLYMPUS/m42.
    Przebito mi tylne koło. Nie skojarzyłem faktów. Podczas wymiany koła skradziono mi sprzęt z tylnej kanapy samochodu.
    Przekażcie treść tego postu znajomym,
    Jak ktoś będzie wiedział coś na temat tego sprzętu, proszę o kontakt ze mna lub policją.

z góry wielki dzięki.

Moje namiary:
    Wojtek
    tel. 663752075
    wblazewski@op.pl[b]

Mieszka w
    Płock
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Na cyberfoto był podobny przypadek - kiedyś komuś też skradziono sprzęt w ten sam sposób, niech szlag trafi tych s....ów i polską policję proceder "na koło" trwa już kilka lat bez mała a te śmierdziele policyjne pilnują chyba tylko *** VIP-ów z PiS-u
    Pozdrowionka

| OlyJedi Awatar gary
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    niestety znana sztuczka...
    wspolczuje

robin102
    Gość
    Ojjj przykra sprawa . Trzymamy kciuki może uda się odzyskać sprzęt. Na Batorego to zazwyczaj gówniarzeria 13 letnia obrabia autka jak ich niby żule pilnują za 2 zl. Trzeba by szukac na osiedlu w oklolicznych lombardach lub komisach , albo na samej giełdzie. Mnie też chcieli kiedyś tam oskubać , ale się nie udało.

| OlyJedi
    Mieszka w
    Galicja
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria
    Koniecznie zglos na Policje, odzyskuja spora ilosc skradzionego sprzetu.
    czesc.ch.

Awatar nurek
    Mieszka w
    Kuj-Pom.
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Watson_1to przykre że zaczynasz swoją wizytę na forum od takiego smutnego posta. Wyrazy współczucia. Łapy bym takim gnojom roztrzaskał

Bardzo dobrze że napisałeś ten post. Przestroga dla wszytkich ważna.

3mam za Ciebie kciuki !!
    E-1 // C-5060 // ZD 14-54 // 40-150 // 35 Macro // FL-50 // EP-2 // SHLD-2

| OlyJedi Awatar Setka
    Mieszka w
    Kutno
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    NEX!!!!!!!! niektórym gliniarzom też się włamują do samochodów!!!! Jak Cię lekarz źle wyleczy to nigdy do żadnego nie pójdziesz? Ehhh uniosłem się.....
    Nie ważne czym, ważne jak!!!
    E-3, E-1 (14-54,B+W UV MRR)+ FL 50

robin102
    Gość
    Koniecznie pogadaj z okolicznymi żulami, kolega tak odzyskał całą torbę ze sprzętem jak mu autko na starówce obrobili.

Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Dzieki za wszystkie rady.
    W niedziele wybiore się na giełde i troche sie porozglądam.
    Pozdrawiam.

Mieszka w
    Płock
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Setka
    NEX!!!!!!!! niektórym gliniarzom też się włamują do samochodów!!!! Jak Cię lekarz źle wyleczy to nigdy do żadnego nie pójdziesz? Ehhh uniosłem się.....
    Setka nie chciałem nikogo urazić jak zwykle proceder przed giełdą trwa już od dłuższego czasu i stąd moje wnerwienie ciekawe czy ktoś coś z tym kiedyś zrobi...
    Pozdrowionka

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów