Witam,
a niech kto powie, ze nie nadchodzi! Powatpiewujacym na dowod....
Pozdrawiam,
excel
![]()
Witam,
a niech kto powie, ze nie nadchodzi! Powatpiewujacym na dowod....
Pozdrawiam,
excel
![]()
chyba za mocno skompresowales i chyba tez wyostrzyles... widac duzo artefaktow
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
fotomontaz albo zeszłoroczneW tym roku ma nie byc wiosny - po marcu w kalendarzu pojawi sie styczen...
Fotka w moim odczuciu na granicy ostrosci ale ze bardziej lubię bardziej niz mniej ostre to jestem ZA![]()
qwerty,
podaje dane EXIF, abys uwierzyl, ze to dzisiaj wykonane zdjecie. A jak jeszcze poddajesz watpliwoscimoja odpowiedz, to podaj na PW swoj adres mailowy - przesle oryginalne zdjecie i przekonasz sie sam.
Pozdrawiam,
excel
ExposureTime : 1/125Sec
FNumber : F6,3
ExposureProgram : Program Creative
ISOSpeedRatings : 100
ExifVersion : 0221
DateTimeOriginal : 2006:03:10 12:42:13
DateTimeDigitized : 2006:03:10 12:42:13
ComponentConfiguration : YCbCr
ExposureBiasValue : EV0,0
MaxApertureValue : F3,5
MeteringMode : Division
LightSource : Unidentified
Flash : Not fired(Auto)
FocalLength : 45,00(mm)
MakerNote : Olympus Format : 2198Bytes (Offset:81
UserComment :
FlashPixVersion : 0100
ColorSpace : sRGB
ExifImageHeight : 2270
ExifImageWidth : 1833
ExifInteroperabilityOffset : 758
FileSource : DSC
CustomRendered : Normal process
ExposureMode : Auto
WhiteBalance : Auto
DigitalZoomRatio : 100/100
SceneCaptureType : Standard
GainControl : None
Contrast : Normal
Saturation : High
Sharpness : Normal
Excel, bardzo fajna wiosna i ładna fotka. Ja tam Ci wierzę, a mi możesz i tak wysłać oryginał to sobie zrobie tapetę
Nie masz gdzieś więcej tej wiosny, co by export uskutecznić?
pozdrawiam
B.
Blady,
wyprowadzajac psa na spacer natrafilem na fioletowe krokusy z wolna otwierajace pyszczki, bo i mrozu troche i slonca nie widac, wiec obiecuje Tobie, ze jutro przyczaje sie u sasiadow i zawitam wiosna po raz drugi.
A ile dasz za worek wiosny?
Jeronimo, zmienilem zdjecie. Chyba niecoi lepiej. Mnie zas ta ostrosc zbyt nie przeszkadzala, ale co sie nie robi dla moderatora! (tu chyba lekko przesadzilem, ale wiosna tak sie zdarza).
Pozdrawiam,
excel
PS. Blady, popatrz na "Bielszy odcien bieli" snieguliczek. Dzisiaj zawiodlo mnie tylko slonce. Biel bylaby jeszcze piekniejsza,
Ładne i jakoś tak cieplej człowiekowi zaraz się zrobiło. Choć dziś u mnie było +10st.C !!! I deszcz. Skoro to z tego roku to będzie dobrze. Trzeba w to wierzyć![]()
IS 500 + osprzęt ; marny C 480
Pozdrawiam serdecznie - Yello 35
Excel, zapewne, pomimo humanistycznego (jak sam gdzies wspominałes) podejscia do zycia orientujesz sie ze nawet exif-a da sie zmodyfikowac
No ale zeby nie było watpliwosci - zartowałem - z kalendarzem takżeNiestety, wizja utraty anonimowosci tak mnie przeraza
, ze nie moge podac adresu
![]()
Qwerty,
rozumiem Twoje opory. Nie ma sprawy. Byle bys uwierzyl, ze te kwiatuszki bieluskie przed moim domem kwitna, a oblozeni kolorowymi kamyszkami, zamiast kwiatkow - sasiedzi - z zazdroszcza spogladaja na moje pierwiosnki. I o to chodzi! To jest cena, jaka sie placi za tzw. "martwe ogrody".
Pozdrawiam,
excel
hehe, tylko kolego excel zapomniał dodać ze nie mieszka w Polsce, ale to szczegół![]()