Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: elektryzująca Doda i zespół Virgin

| OlyJedi
    Mieszka w
    N=52°16 E=20°57
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    fuuuujjjjjj... w tej sytuacji podjąłem szybką decyzję - pozwólcie Panowie, że jednak zostanę amatorem z dużą ilością wolnego czasu dla koleżanek i kolegów... raz, że dbam o linie i tylko 2 kcal, to za dużo jak na przyjemność bycia reanimowanym, dwa: chyba nie jestem zdolny do takich 'profi' poświęceń...

Twoja propozycja Rafał ma jeszcze jedną zasadniczą wadę - ochrona może mieć małe oczka i nie dojrzeć mojego drobnego ciałka, a szalejący tłum fanów gwiazdy, szalejącej na estradzie, może mnie rozdeptać na amen...

Coś czuję, że są lepsze sposoby na podchodzenie do gwiazdy niż pozycja horyzontalna...

b.

Awatar nurek
    Mieszka w
    Kuj-Pom.
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    No tak sobie śledzę dyskusję i uśmiech rysuje mi się na twarzy
    Dochodzę do wniosku że jednak to dobrze że sarenki nie mają ochroniarzy...
    A jak podejść Dodę sam nie wiem. Może poprostu trzeba przyjść w stroju piłkarza w korkach i piłką pod pachą . No po za tym to pewnie blady musiałbyś mieć dużo sygnetów na palcach. Kiedyś gdzieś wyczytałem że jak po raz pierwszy RADZIU podał jej rękę to sygnety im zadzwięczały bo tyle ich oboje mieli. Tak więc ona chyba to lubi

Panowie robimy zrzutę na sygnety dla bladego
    Wtedy jak złapiesz swojego Olka z palcami pełnymi sygnetów to napewno rzucisz jej się w oczy a może ona na Ciebie no i będzie fota No. 1
    E-1 // C-5060 // ZD 14-54 // 40-150 // 35 Macro // FL-50 // EP-2 // SHLD-2

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez nurek
    blady wg nas (tzn. mnie i mojej żony) kiedyś skończysz tak jak ten koleś od Madonny. Kwestia czasu .
    Nie wiem co Nurek i jego żona mają na myśli. Ten koleś o którym mowa słynną już fotę Madonny wykonał w gejowskim klubie...
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

Awatar nurek
    Mieszka w
    Kuj-Pom.
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Rafał Czarny
    Cytat Zamieszczone przez nurek
    blady wg nas (tzn. mnie i mojej żony) kiedyś skończysz tak jak ten koleś od Madonny. Kwestia czasu .
    Nie wiem co Nurek i jego żona mają na myśli. Ten koleś o którym mowa słynną już fotę Madonny wykonał w gejowskim klubie...
    Rafał Czarny a to śmieszne
    E-1 // C-5060 // ZD 14-54 // 40-150 // 35 Macro // FL-50 // EP-2 // SHLD-2