Hmm..... blady, dziwne te zdjęcia... i takie zwyczajne zarazem. Ale pierwsze coś w sobie ma, wg mnie najładniejsze z całej serii, podoba mi się.
E-1 // C-5060 // ZD 14-54 // 40-150 // 35 Macro // FL-50 // EP-2 // SHLD-2
pomysl dobry...
ale jestem na NIE
pozdrawiam
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Mi tylko 1 pasuje. Jest dość ciekawe. Ale 3 nie wrzucałbym bo tam ostrości nigdzie nie ma. Zresztą w 1 też z ostrością coś nie tak - może nie wyostrzyłeś po zmniejszeniu?
IS 500 + osprzęt ; marny C 480
Pozdrawiam serdecznie - Yello 35
Może zbyt blisko podszedłem do tych kwiatków i ostrość poleciała (nie zależało mi na tym żeby było super-ostro), natomiast nad 3 też się zastanawiałem, ale ponieważ stanowi dla mnie pewną całość z resztą, to postanowiłem załączyć. Co do całości to trochę wyostrzyłem ale tylko tak trochę.
Zamysł był taki, żeby pokazać koleżankę z pracy w Dniu Kobiet, ale bez specjalnego koncentrowania się na koleżance i pierwsze trzy są mostem łączącym z ostatnim gdzie koleżanka materializuje się najbardziej...
Widzę że kwiatki jeszcze stoją, a tulipan to nawet odżył, to może sobie jeszcze pobiegam z aparatem wokół koleżanki
b.
no jak juz to 1 fotka, aczkolwiek po twoim wyjasnieniu skmalem mniej wiecej przeslanie![]()
![]()
hmm... zwykle zależy mi na tym, żeby całość była "równa" i kompleksowo dobrze odbierana, a wszyscy wskazują tylko na 1 zdjęcie. Koleżanka też wskazuje na numer jeden... nie dobrze...
Dzięki za komentarze
b.
sądząc po tytule to ja się tu aktów spodziewałem!
ale jest ok, całkiem oryginalnie, choć ja nie będę oryginalny i powiem tak: fotka nr 1 mi się widzi najbardziej...
No i znowu mam odmienne zdanie ... ale mi w kontekscie tytułu i nie tylko, najbardziej podoba sie ostatnia fotka. Ponoc kobieta jest jak roza bo i piękna i kolce ma...a zatem mamy na fotce 2 roze
![]()
A co do mniejszej głebokosci dalszych planow... to w przypadku jesli tym dalszym jest własnie kobieta to... szkoda tracic szczegóły urody no i tak brutalnie wskazywac jej miejsce... gdzies w niewyraznej oddali![]()
Pzdr.