Debiut udany. Pierwsze najlepsze. Ogólnie OK, choć ja nie przepadam za zdjęciami kwiatków. Dlatego najbardziej przekonuje mnie pierwsze, bo najmniej "kwiatkowe". Fajnie oświetliłeś, jak portret.
Witaj Debiutancie
Mi się dwa pierwsze podobają. Bo są inne niż wszystkie kwiatkowe. Debiut możesz uznać za udany. A teraz wrzuć coś za co będziemy mogli Cię skrytykować![]()
IS 500 + osprzęt ; marny C 480
Pozdrawiam serdecznie - Yello 35
Ciekawie oświetloneMnie podobają się fotki pierwsza i trzecia, z tym że przy pierwszej chyba lepiej pasowałoby mi, gdyby ta wolna czarna przestrzeń była po lewej stronie zdjęcia a nie prawej. Tak mi się wydaje.
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
dla mnie 2 najlepsza, kadr, kolorystyka.
witam na forum![]()
no swietny debiucik
szkoda tylko ze nr 2 nie jest w pionie
pozdrawiam
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Początkujący to chyba na forum bo fotki nie wyglądają na początkującego.
Bardzo ładne. Lubię takie oświetlenie.
E-1 // C-5060 // ZD 14-54 // 40-150 // 35 Macro // FL-50 // EP-2 // SHLD-2
Jestem jeszcze malutki i dopiero sie ucze, ale z mojego punktu widzenia zdjecie nr. 1 jest najlepsze, co nie znaczy ze reszta jest zla, wszystkie mi sie podobaja, lecz pierwsze najbardziej mie sie rzuca w oczy. Dobre oswietlenie i ladna zielen.
Gratuluje.
Witam!!!
Dzieki wszystkim za mile oceny... szczerze mowiac to spodziewalem sie krytyki ale tak zle nie bylo
... aaa tak naprawde to jestem tak swiezym fotografem tak samo jak swiezym forumowiczem
(trudne slowo
)
Pozdrawiam i mam nadzieje ze jeszcze bede mial sie czym pochwalic na forum... i liczyc na mile slowo i nie tylko ...