To jedno z pierwszych ujec zrobione odebranym dzisiaj E 300. Juz po upgrade softu . Zdjecie jak widac pomiesczenie lampa i ISO 100 Da sie cos powiedziec o jakosci zdjecia z mojego E 300 ? czy to raczej skrajnie nie miarodajny przyklad ?
To jedno z pierwszych ujec zrobione odebranym dzisiaj E 300. Juz po upgrade softu . Zdjecie jak widac pomiesczenie lampa i ISO 100 Da sie cos powiedziec o jakosci zdjecia z mojego E 300 ? czy to raczej skrajnie nie miarodajny przyklad ?
Jak tylko zamieścisz zdjęcie![]()
E-30 14-54, E-500 14-45 i 40-150 + 50_f1:8 manual + FL-36R + SanDisk Extreme 8GB + B&W UV MRC
he he ,no tak.
http://petros.pl/Galleries/test.jpg
oceniam ze glosnik stoi za blisko sciany
tak ,ale to spontaniczne ujecie nie planowana ekspozycja, mialbym na mysli natezenie barw wlasnie na tego typu zlanym/skupionym otoczeniu czy jest za ciemne ?
khak chyba nie kupiles aparatu zeby go testowac?
nie bardzo jest co oceniać, więc zapytam jak sie Balltic'i 30 spisująniedawno byłem zmuszony je sprzedać i tęsknie
![]()
*gary* nie , ale to moje pierwsze lustro,i mam jeszcze dzentelmenska umowe ze znajomym ze sklepu ,ze jakby co to moge zwrocic, Na zdjeciu nie ma w sumie nic do oceny,ale ja bym i tak nie dostrzegl ewentualnych defektow. Bylem dzisiaj na wystawie kotow rasowych ,bardzo kiepskie oswietlenie (pomaranczowe ciemne swiatlo) i obiekty w ciaglym ruchuZdjecia wyszly paskudnie . Ale te robione w normalnych warunkach wychodza odpowiednio dobrze . Wiec aparacik zatrzymuje
*Moog* nie wiem o co pytasz ...Jestem rasowym amatorem/poczatkujacym.
Wybacz stary ale Twój "test" jest bez sensu nieco. Testy się inaczej robi. A tak to nie wiem co tu ocenić.
IS 500 + osprzęt ; marny C 480
Pozdrawiam serdecznie - Yello 35
popieramZamieszczone przez Dag
LOL
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać