widzę że nam tu (w biały dzień) rośnie grupa wywrotowa...
widzę że nam tu (w biały dzień) rośnie grupa wywrotowa...
Eeee bądźmy chociaż tu tolerancyjni , wszak jesteśmy bardzo tolerancyjnym narodem i tolerujemy wspaniały parlament i kosmiczne ceny sprzętu foto.
No to już sobie wyobrażam co może sie dziać na plenerze ???
A propos co tak słabo z zapsami !!!!
W temacie opóźnienia migawki to chyba panowie redaktorzy w następnym numerze gdzieś malutkimi literkami na ostatniej stronce to odszczekali tlumacząc ,że to był egzemplarz przedsprzedażowy z nieostateczna wersją softu.
też chętnie bym się z Wami wybrał ale to termin dla mnie odległy i nie mogę się deklarować, a później Was wystawić...
trudno... obejrzę fotki tylko...
zgadzam sie z opinia, ze olki maja ludzie znajacy sie na techniceja zdecydowalem sie na olka majac juz doswiadczenia z ich mikroskopami, ktorych optyka stoi na najwyzszym swiatowym poziomie. nie zawiodlem sie, moj e300 jest super, ladnie foci i pozwala mi na wiecej niz jakies d50/70 (nie s) i 300d
![]()
ZAPRASZAM: https://www.facebook.com/emil.dzemski, blog http://dzemski.blogspot.com
Witam ponownie
I stało się, zostałem posiadaczem E-500 w "dual kicie", cóż to za maszynka, bawię się tym ustrojstwem wieczorami i wyszedł mi taki problem - jak robię zdjątka w automacie wszystko jest ok, aparat szybko działa 1,2,3 i strzela fotę ale wlączając na P,A,S,M i ustawiszy sobie wszystko jak należy po wcisnięci spustu zamiera na jakąś chwil(1,2 sec) i dopiero robi pstryyyk - no i o co chodzi? Pewno związane jest to z jakimiś ustawieniami w menu ale jakimi?
Proszę o koło ratunkowe - help.
Pozdrawiam
Załaduj mu najnowszy sofcik bo chyba już jest do E500, w ogóle to dziwna sprawa ????
jose7 wygląda jakbyś miał ustawione wstępne podnoszenie lustra - funkcja antishock.
b.
BLADy ma rację, zgadza się należy to wyłączyć i wszystko działa bez zarzutu.
DZIEKI
ps. hehe wpadłem we wlłasne sidła, sam o to pytałem i RasteR mi odpowiedział, no ale cóż była to teoria a teraz praktycznie mam przećwiczone![]()
He he, pewnie "spece" w FotoVideo też to mieli włączone, stąd im wyszło opóźnienie migawki. A tak na prawdę to oni sami są opóźnieni...Zamieszczone przez blady