oj bedziemy musieli powaznie porozmawiac..Zamieszczone przez robin102
oj bedziemy musieli powaznie porozmawiac..Zamieszczone przez robin102
oj pogadamy![]()
Firma Olympus powinna faktycznie dopieścić klub. A ma nas w d...
gary a Nikony dla tych co wiedzą i chcą wiedzieć więcej o fotografi.
nic, a nic się nie mylę w tym co mówię , probowałem wielu ludziom przełożyć na zrozumiały jezyk wyższośc idei - założen konstrukcyjnych systemu 4/3 nad pozostalymi konstrukcjami. Taka jest fizyka i optyka i nie da się ominąć jej praw, fakt spore szumy, za cieżkie obudowy, dla niektórych, mało znany producent w segmnecie profi i inne za i przeciw ble ble ble , ale 4/3 to co najważniejsze no i stąd wielu użytkownikow systemu 4/3 to właśnie ludzie z technicznym wykształceniem. Takie są moje doswiadczenia , z mojego podwórka. Może gdzieś w świecie jest inaczej , może .... tyle moich herezji na ten temat
gary co ze światemfot... , no jak Twój nowy nikuś, głośno chlapie lustrem ???
jedzie do mnie.. bedzie poniedzialek lub wtorek
swiatfoto nie wiem - nie chce mi sie znow meczyc Kwiatka, kiedys wstanie
znow oberwe po uszach za OT od moda
![]()
Gary
zamówiłeś nową puszkę?
Toc w watku o E-330 chyba. Sie chwalil prawie posiadanym n70 jesli dobrze wszystko pamietam![]()
Pzdr.
gajos
*E-500 + 2 kity + 2x Pretec Cheetah 1GB*
ta gazetka nieźle ludziom mózgi wyprała... opóźnienie przy strzale z E-300/E-500 to żart albo tekst sponsorowany. nie tylko do czytania, ale nawet na srajrolę się to nie nadaje, bo za śliskie i nie będzie zbierać - to moje zdanie...
RasteR:
pomimo, że Gary jest wporzo, to naprawdę nie interesuje nas w tym wątku jakiego będzie miał kolejnego Nikona... to jest forum o OLKACH więc propagandowo może pogadacie sobie na priv'ie?
Kaarol czepiasz się i tyle Ci powiem![]()
Kaarool dlatego siedze cicho![]()