No to wrzucę swojego przedwiosennego gniota![]()
(przed)wiosenna kra
PS
Powyższy gniot ma tzw "drugie dno" o czym napiszę w innym wątku, ale niestety brakuje mi czasu na zrobienie przykladowych fotek![]()
No to wrzucę swojego przedwiosennego gniota![]()
(przed)wiosenna kra
PS
Powyższy gniot ma tzw "drugie dno" o czym napiszę w innym wątku, ale niestety brakuje mi czasu na zrobienie przykladowych fotek![]()
Fajne cos czasu nie mam zeby jakies foto strzelic ale do konca miesiaca czasu jeszcze jest. Fajne foto.![]()
Witam,
a co ma Twoj post wspolnego z konkursem miesiaca? Czy czegos nie dostrzeglem?
Pozdrawiam,
excel
hehe moze to sa przedwiosenne roztopy![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
no chyba bardzo szybkie... bo zapomniales wyostrzyc![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Zgadza sie ale do konca miesiaca jeszcze czas wiec moze bedzie wiecej prac.Zamieszczone przez Jeronimo
Może to i lepiej , że nie zdążyłeś GladiatorzeOstrość w powyższym jest dramatyczna.
IS 500 + osprzęt ; marny C 480
Pozdrawiam serdecznie - Yello 35
Odklejam temat i koncze z tego typu postami "miesiaca". Zainsteresowanie jest poprostu olbrzymie :P normalnie pomyslalbym ze moze ktos zdjec w zadanym temacie nie ma...
Jednak jak patrze na ten temat i na liczbe osob ktore wziely udzial w ankiecie to mam wrazenie ze to tylko kwestia zainteresowania/dobrych checi![]()
Z mojej strony dot. TEMATow MIESIACA to EOT
Jesli ktos ma ochote organizowac jakies konkursy/warsztaty itp. to zachecam... pomoge i podkleje posta :P
pozdrawiam
jeronimo,
A może trza było bardziej poszturchać forumowiczów?
W sprawie np. konkursu lutowego, który zakończył sie niczym, równiez mozna było zachęcić do głosowania.
Wszystkie inicjatywy umarły śmiercią naturalną. Forum traci w ten sposob "plusy dodatnie", a tym samym autorytet i potencjalną widownię. Czy tak byc musialo, czy mozna bylo cos zrobic wiecej, to jest pytanie.
Pzdr, TJ