Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: E 300 - jest juz nowa cana .

Mieszka w
    Lublin
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria

E 300 - jest juz nowa cana .

Jest do kupienia za 1999 zl . Na dzis najnizsza cana na rynku. Czy warto juz teraz ? Interesuje mnie ten model ,ale moge czekac do konca czerwca.Czy cos mi da czekanie ? czy moze spasc o kolejne 300 zl ? Nie znam rynku fotograficznego ,Czy aparat bedzie do kupienia za np. 3, 4 miesiace ,czy moze zniknac z polek ? zostac wyparty przsez 330 i 500 tke ? i moze ich nastepcow ? Prosze o sugestie /porade .

jacek2004
    Gość
    Jeśli zależy ci na niskiej cenie to kupuj E-300. Alternatywą dla niego może być E-330, ale cena będzie co najmniej o 1000zł wyższa.

Mieszka w
    Toruń
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    NIŻEJ już chyba nie spadnie to ostatni moment na zakup, zniknie ze sklepów, powiedz gdzie za tyle go znalazłeś?

Mieszka w
    Lublin
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    No wlasnie . Dziekuje za odpoiwedz Szanowni Koledzy. Do konca jednak nie mam przekonania, moze jeszcze poczekam ,moze bedzie tanszy skoro ceny spadaja.....ale juz "slysze" od 3 osoby (adam12)
    ze ow E 300 "moze" - (bo nie musi ) ,zniknac ze sklepow. Poruszam ponownie aspekt obecnosci E 300 na rynku bo z zakupem moge troche poczekc. Nie sadze zeby nagle zniknal z conajmniej 7 sklepow internetowych ktore maja go w swojej ofercie. Czy faktycznie moze zostac ot tak wycofany ze sprzedazy ? i dlaczego ? Prosze o krociutkie wyjasnienie.

Moj kolega pracuje w Vobisie i powiedzial mi 2 tygodnie temu ze ruszaja od 1 marca z taka oferta cenowa na E 300. Szukalem jakiegos "prosciucha " olympusa lub panasonica do 1500 zl z conajmniej 10 zoomem ,ale znajomy przekonal ze lepiej dolozyc pare stowek (w kontekscie nadchodzacej promocji ) i zaczac sie rozwijac Poczekalem do 1 marca i faktycznie : http://vobis.pl/

Mieszka w
    Toruń
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    NIE WIDZE TAM ŻADNEJ REWELACJI CENOWEJ PRZYNAJMNIE JEŚLI CHODZI O E300 CENA 2999 CZYLI NORMALNA JAK WSZĘDZIE

Awatar gajos
    Mieszka w
    Warszawa/Wroclaw
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez ADAM12
    NIE WIDZE TAM ŻADNEJ REWELACJI CENOWEJ PRZYNAJMNIE JEŚLI CHODZI O E300 CENA 2999 CZYLI NORMALNA JAK WSZĘDZIE
    Nie powiedzialbym ze "jak wszedzie".
    http://agito.pl/product/10441

Poza tym dlaczego ciagle sie drzesz?
    Pzdr.
    gajos
    *E-500 + 2 kity + 2x Pretec Cheetah 1GB*

Mieszka w
    Lublin
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Napewno cena na gazetce reklamowej Vobisu to 1999 zl a na stronie jest jak byk E 300 1999 ,ale w gazetce dopisane ze ilosc sztuk ograniczona, i ze to specjalna promo. no i faktycznie,poza tym juz w 2 sklepach internetowych jest po 2049 zl. Uparcie sadze ze cena bedzie spadac. *adam12* zadzwon do Vobisu jak nie wierzysz. Ja wczoraj bylem w sklepie i juz nie mieli ,przyszly tylko 2 sztuki i odrazu wyszly . Kazali pytac w sobote.

Mieszka w
    Toruń
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    spoko już wszystko jasne patrzyłem na styronie internetowej a tam nic nie ma o nowej cenie, krcze tylko szkoda że tak mało ich mają - trzeba się spieszyć, jak będe brał to część sumy na raty i szukam po sklepach aby dogodne raty były, ale na mnie naskoczyliście

| OlyJedi
    Mieszka w
    Zabłudów
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Będzie jak z E-1. Niby jest dostępny we wszystkich sklepach internetowych w super cenie, a nie da się zrealizować. Wyprzedają zapasy, bo jest już nie produkowany. Cena może jeszcze trochę spadnie a może nie? Loteria. Ja przez taką loterię nie załapałem się na E-1. Zabrakło 1 dnia. Gdybym zamówił dzień wcześniej wziąłbym ostatnią sztukę...

Mieszka w
    Lublin
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    no wiec wlasnie. I co w takim przypadlku....? Moze mozna zamowic w vobisie ? zeby sprowadzili ? Nie podejrzewam natomiast zeby zniknal tak szybko ze sklepow internetowych w ktorych tez predzej czy pozniej pojawi sie raczej ponizej 2000 - na moje "widzi mi sie" oczywiscie.

adam12 - mi sie tez czasami zdaza czegos szukac w pospiechu /po lepkach i nie znajduje Wczoraj w vobisie chcialem z podniecenia kupic E500 za 1999 ,taki zaslepiony bylem sprzedawca dziwnym spojrzeniem sprowadzil mnie na ziemie...