Dla odmiany zapraszam na portret innego ptaka:
http://plfoto.com/zdjecie.php?picture=854841
Dla odmiany zapraszam na portret innego ptaka:
http://plfoto.com/zdjecie.php?picture=854841
![]()
Jesteś dla mnie mistrzem kamuflażu.
Na drugie masz chyba Winnetou !
E-1 // C-5060 // ZD 14-54 // 40-150 // 35 Macro // FL-50 // EP-2 // SHLD-2
zwierzaki Cię lubią. fotka no cóż... jak zwykle doskonała. za "mały " jestem żeby komentować tej klasy zdjęcia![]()
no no podoba mi sie , choc juz widzialem ladniejsze w twoim wykonaniu, ta sarenka z tylu mnie rozprasza, chopc pewnie dla innych to dodatkowy walor![]()
![]()
![]()
Jvad,
mógłbym się od Ciebie uczyć, ale to zdjęcie jest dla mnie przedobrzone, łącznie z sarną w tle i żyleta-ostrością na bażancie...
No, ale ja mam w swej kolekcji tylko dzwońca od dołu jak na razie... Na niebieskim nieba tle.
Pozdrawiam. Dariusz Żak
Zdjęcia na forach wystawiam właśnie po to by zbierać opinie z różnych punktów widzenia. To pozwala mi, choćby w części, zobaczyć własne fotografie oczyma odbiorców. Często jest to bardzo ciekawe spojrzenie, czasem się z nim nie zgadzam. Ale zawsze dzięki temu się uczę.
Bardzo dziękuję za wszystkie opinie.
i serdecznie wszystkich pozdrawiam.
A ja doceniam właśnie uchwycenie bażanta na tle sarny. Sam bażant nie robi na mnie wrażenia. Nawet najlepiej sfotografowany. Tak samo z sarnami. Obok mojego domu pałeta się tego "tałatajstwa" jak psów.Ale właśnie uchwycenie tego momentu jest doskonałe. Gratuluje i podziwiam za wytrwałość.
jak zwykle rewelacja, sama fotka jako calosc, samo ptaszysko tesh
Kurcze chcialbym mieszkac w takim miejscu gdzie patalenta sie duzo "tałatajstwa"![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Dla moich dzieci bardziej dziwny jest tramwaj niż sarny. Takie są uroki mieszkania na wsi. Za to supermarkety daleko.![]()
I tego Ci rafał szczerze zazdroszczę!Zamieszczone przez Rafał Czarny
E-1 // C-5060 // ZD 14-54 // 40-150 // 35 Macro // FL-50 // EP-2 // SHLD-2