nowy w sklepie
Olympus Zuiko Digital ED 150mm f/2 Cena brutto: 8599 PLN
z www.sklepfotograficzny.pl
nowy w sklepie
Olympus Zuiko Digital ED 150mm f/2 Cena brutto: 8599 PLN
z www.sklepfotograficzny.pl
The z00m:
kiedyś przywaliłem jednym z mniejszych aparatów i to dosyć mocno. nie stało się nic, lekko się otarł na kawędzi.
daje mi to obraz z jaką siłą ktoś musiał przyyyyyebać tym ZD 150 żeby powstał taki wgniot. kwestia czy to nie był upadek .
większość pomyśli i przejdzie obok, ale na pewno znajdzie się ktoś kto to chwyci - nie ma bata.
IMO po obejrzeniu go już po ochłonięciu że takie cudo w takiej cenie ktoś wystawia, stwierdzam że towar jest 'gorący'.
było sobie życie
Że tak zapytam czy ktoś już pisał do tego sprzedwacy i prosił o szczegóły ?
Ja już napisałem do niego. Może niech jeszcze ktoś napisze i zapyta o szczegóły(nr seryjny, gwrancja) itp.
było sobie życie
napisałem rano, dla beki - i tak bym tego nie kupił, chyba że do odsprzedaży... jak przyjdzie jakieś info, to dam znać...
wątpię żeby ktoś Ci serial podał tak za free...
o seriala nie pytałem bo to by było dość podejrzane.Zamieszczone przez KaarooL
Zobaczymy co odpisze, dam znać
było sobie życie
CHyba się domyślam skąd gościo ma sprzęt. Zobaczcie kilka aukcji ostatnich gościa. Aparaty które sprzedwał to powystawówki z niemiec, albo sprzęt używany też stamtąd. Możliwe że i ten obiektyw kupił tam za grosze.![]()
było sobie życie
Albo pochodzi z "wędki"
Jak dla mnie oferta byłaby extra, gdyby nie to wgniecenie. Bałbym się wyłożyć tyle kasy na tak niepewny sprzęt. Zresztą, gdyby był to obiektyw z papierami, gwarancją to inna sprawa. Z drugiej strony żaden serwis nie uznalby gwarancji po zobaczeniu tego wgniecenia.
..wydaje mi sie ze troche za goraco podchodzicie do tematu![]()
po pierwsze - do zakonczenia aukcji jest jeszcze kawal czasu i w tym wypadku obecna cena nic nie znaczy,
po drugie - to ze sprzedajacy oznajmil ze jest sklonny skonczyc aukcje wczesniej nie oznacza ze odda szklo za cene wylicytowana w danym momencie..
..nauczcie sie czytac opisy -UNIKAJCIE DOMYSLOW (niekiedy w opisie jest mnostwo sugestii) - a jesli sa metne - zadawajcie pytania sprzedajacemu zeby bylo wszystko jasne, pytanie o "serial number" nie jest niczym nadzwyczajnym (mnie zdarza sie prawie zawsze w wypadku drogich szkiel)..to tylko kilka uwag na goraco - powodzenia..![]()
Pozdrawiam
Coral