http://www.allegro.pl/show_item.php?item=88651099
Po pierwsze: to nie jest moja aukcja.
Normalnie bym tego na grupie nie zrobił, ale... wiem, że są na niego chętni, kosztuje 38% ceny sklepowej no i przede wszystkim możliwy jest odbiór osobisty.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=88651099
Po pierwsze: to nie jest moja aukcja.
Normalnie bym tego na grupie nie zrobił, ale... wiem, że są na niego chętni, kosztuje 38% ceny sklepowej no i przede wszystkim możliwy jest odbiór osobisty.
Pozdrawiam,
Piotr.
łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, niech zostanie na forum. CHolera gdzie sprzedać szybko nerke, aby dali zaliczke. Nie no okazja ROKU, ale cena jeszcze poleci.
było sobie życie
A łyżka na to nimożliwe, jeśli cena zostanie za 8 dni jadę po to szkło. Czy to jest ZD czy może pod OM. Biorę właśnie kredyt hipoteczny to wezmę dodatkowe 3-4koła na remont. Chyba zbyt piękne by było prawdziwe.
1. fotki są tak lamerskie, że osoba wystawiająca ma go chyba "przypadkowo"
2. ktoś musiał nieźle tym obiektywem gdzieś przygrzać
3. jeśli to nie fake to już jutro go nie będzie albo i dziś - możecie pomarzyć o tygodniu
Marzenie ściętej głowy f2 hmmmmmmm
jak to rozumieć ?Zamieszczone przez robin102
było sobie życie
tak ,że dla mnie to tylko w sferze marzeń taki obiektyw, brak poważniejszej kasy , a jak coś wpadnie to muszę kupić łódkę albo porządny ponton.
A ile takie cacko kosztuje w wersji -nóweczka ???
coś koło 7 tysiączków :/ niestety.Muszę poszukać roboty, może kiedyś trafi się okazja to będzie mozna jakiś kredyt wziąść bo teraz to ja nic nie mogę
![]()
było sobie życie
poproscie o nr seryjny obiektywu i zadzwoncie do Olympus PL czy nie jest kradziony, ew sprawdza czy byl kupowany w polsce (jesli byl kupowany w polsce sprawdza w ktorym sklepie) i tak dalej i dalej mozna bardzo prosto sprawdzic pochodzenie E-Systemujuz pare razy to robilem
Moga tez sprawdzic czy nie byl czasem w serwisie
ostrzegam bo strasznie dziwna aukcja, zdjecia jakies takie specjalnie spierdzielone by nic nie bylo na nich widac, cena podejzana, no i widac ze stare konto na alegro bez weryfikacji danych, no i dziwi mnie to ze obiektyw nowy ale sprzedaje tak jak jest na zdjeciu czyli bez pudelka i papierkow![]()
To zapewne nie jest fake. Słusznie zauważyłeś, że ktoś tym szkłem musiał nieźle uderzyć... powiem bez owijania... przypier***** do tego stopnia, że powstało poważne wgniecenie obudowy.Zamieszczone przez KaarooL
Zachwycacie się okazją podejrzewając wystawiającego o lamerstwo. Ja bym był ostrożny i to bardzo.
Nie wiadomo jak szkło zostało uderzone. Może być z czasem bieda, a to 3000 zł !!! Lepiej mieć nowe 50-200 z gwarancją niż uszkodzone 150.