Strona 9 z 10 PierwszyPierwszy ... 78910 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 96

Wątek: Pomocy [e300 awaria]

| OlyJedi
    Mieszka w
    Zielona Góra
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Jeronimo
    o w morde!!!!!!!!!!!

Mi sie gwarancja konczy... chociaz z drugiej strony jesli tak beda wygladaly naprawy jak poprzednia ze pare godzin tylko chodzil, to kto wie moze do 10 razy dojde

to w sumie nie jest smieszne..... ;(
    aparat odsprzedalem w pelni sprawny - w koncu zlikwidowali wady, ale w sumie aparat byl wiecej razy w czechach niz ja
    pozdrawiam
    K.Gajda (cra3y)

ADM Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    37
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Jeronimo
    o w morde!!!!!!!!!!!

Mi sie gwarancja konczy... chociaz z drugiej strony jesli tak beda wygladaly naprawy jak poprzednia ze pare godzin tylko chodzil, to kto wie moze do 10 razy dojde

to w sumie nie jest smieszne..... ;(
    ale po co Ci aparat ? pamiętaj że z kazdą kolejna naprawą przedłużają Ci gwarancje.........

aparat odsprzedalem w pelni sprawny - w koncu zlikwidowali wady, ale w sumie aparat byl wiecej razy w czechach niz ja
    ciekawe jest to co piszesz, a mojego opylisz ? jest po kraszteście.........
    było sobie życie

Zwycięzca OlyRulez Awatar Jeronimo
    Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez fotomic
    ale po co Ci aparat ? pamiętaj że z kazdą kolejna naprawą przedłużają Ci gwarancje.........
    co to za glupie pytanie! sorx... mam niedlugo focic na slubie, kilka sesji z wizazystka musialem odpuscic bo nie mialem czym focic, juz o samej przyjemnosci z fotografowania to nawet nie pisze...

Po naprawie na dana "część" dostaje sie polroczna gwarancje.
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

| OlyJedi
    Mieszka w
    polska północna
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Jeronimo:

podziwiam Twój upór w naprawianiu tego... nie szkoda nerwów i czasu? powinieneś zapomnieć o tym body i kupić E-330, ew. E-400 jeśli lubisz poszpiegować.

w międzyczasie mógłbyś toto reklamować, wysyłać, odbierać, testować, wysyłać.

Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    no wiesz moj upor tu nie ma nic do rzeczy... oddalem aparat ktory nawalal i dostalem padaczke (nic nie dzialalo) to jak nie mam reklamowac...

Na kupno nowego body 3ba miec kase od reki no i juz nawet nie wspomijam ze nic mi sie nie podoba to co jest teraz na rynku (czekam na e510).
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

| OlyJedi
    Mieszka w
    polska północna
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    no mi się też nie podoba, ten E-510 też niezbyt ale pewnie go kupię na przetrzymanie. a jak przez kolejne miesiące będą sciemniać to trzeba spadać... w listopadzie będzie następca K10D, do tego czasu S5 też pewnie potanieje. się zobaczy...

Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria

post o awariacha... nie o zmianie systemu :P

dobra dobra... ale nie robmy OTow... proponuje tutaj https://forum.olympusclub.pl/topics2...pma-vt9406.htm

Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria

;(

no i wrocil do mnie po prawie miesiecznej przerwie aparat (2xpo 2tygodnie) no i co widze... odstaje guma i nie ma zaślepki od lampy Co do innych przypadlosci 'nie wizualnych' to jeszcze musze potestowac....

/EDIT
    pogadalem sobie w serwisie i mi zaslepke wysla
    no i gume sam docisnalem (klej chyba nie wysechl) i jakos sie trzyma; jesli w ciagu pol roku odpadnie to zostanie podklejona w ramach gwarancji Teraz tylko potestuje czy dziala... no i mam nadzieje ze bedzie wszystko łoki

| OlyJedi Awatar ziemia01
    Mieszka w
    Dąbrowa Górnicza
    Siła reputacji
    74
    Moja galeria
    życzę powodzenia, oby reszta działała sprawnie. Ja czekam w piątek miałem informację że przechodzi końcowe testy i w tym tygodniu powinien zostać do mnie wysłany.

| OlyJedi Awatar rrrradek
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    no to super Jeronimo. no bo jak to wyglądało moderator bez aparatu . Daj Boże aby wszystko było ok.