aparat odsprzedalem w pelni sprawny - w koncu zlikwidowali wady, ale w sumie aparat byl wiecej razy w czechach niz jaZamieszczone przez Jeronimo
![]()
aparat odsprzedalem w pelni sprawny - w koncu zlikwidowali wady, ale w sumie aparat byl wiecej razy w czechach niz jaZamieszczone przez Jeronimo
![]()
pozdrawiam
K.Gajda (cra3y)
ale po co Ci aparat ? pamiętaj że z kazdą kolejna naprawą przedłużają Ci gwarancje.........Zamieszczone przez Jeronimo
ciekawe jest to co piszesz, a mojego opylisz ? jest po kraszteście.........aparat odsprzedalem w pelni sprawny - w koncu zlikwidowali wady, ale w sumie aparat byl wiecej razy w czechach niz ja![]()
było sobie życie
co to za glupie pytanie! sorx... mam niedlugo focic na slubie, kilka sesji z wizazystka musialem odpuscic bo nie mialem czym focic, juz o samej przyjemnosci z fotografowania to nawet nie pisze...Zamieszczone przez fotomic
![]()
Po naprawie na dana "część" dostaje sie polroczna gwarancje.
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Jeronimo:
podziwiam Twój upór w naprawianiu tego... nie szkoda nerwów i czasu? powinieneś zapomnieć o tym body i kupić E-330, ew. E-400 jeśli lubisz poszpiegować.
w międzyczasie mógłbyś toto reklamować, wysyłać, odbierać, testować, wysyłać.
no wiesz moj upor tu nie ma nic do rzeczy... oddalem aparat ktory nawalal i dostalem padaczke (nic nie dzialalo) to jak nie mam reklamowac...
Na kupno nowego body 3ba miec kase od reki no i juz nawet nie wspomijam ze nic mi sie nie podoba to co jest teraz na rynku (czekam na e510).
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
no mi się też nie podoba, ten E-510 też niezbyt ale pewnie go kupię na przetrzymanie. a jak przez kolejne miesiące będą sciemniać to trzeba spadać... w listopadzie będzie następca K10D, do tego czasu S5 też pewnie potanieje. się zobaczy...
dobra dobra... ale nie robmy OTow... proponuje tutaj https://forum.olympusclub.pl/topics2...pma-vt9406.htm
no i wrocil do mnie po prawie miesiecznej przerwie aparat (2xpo 2tygodnie) no i co widze... odstaje guma i nie ma zaślepki od lampyCo do innych przypadlosci 'nie wizualnych' to jeszcze musze potestowac....
/EDIT
pogadalem sobie w serwisie i mi zaslepke wysla
no i gume sam docisnalem (klej chyba nie wysechl) i jakos sie trzyma; jesli w ciagu pol roku odpadnie to zostanie podklejona w ramach gwarancjiTeraz tylko potestuje czy dziala... no i mam nadzieje ze bedzie wszystko łoki
![]()
życzę powodzenia, oby reszta działała sprawnie. Ja czekamw piątek miałem informację że przechodzi końcowe testy i w tym tygodniu powinien zostać do mnie wysłany.
no to super Jeronimo. no bo jak to wyglądało moderator bez aparatu. Daj Boże aby wszystko było ok.