Strona 5 z 10 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 96

Wątek: Pomocy [e300 awaria]

Zwycięzca OlyRulez Awatar Jeronimo
    Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    no ja narazie pisalem o serwisie/przesylce... jutro dopiero napisze o aparacie (po naprawie).

pozdrawiam

P.S.
    Mialem w zyciu 3 olki... kazdy nawalal :P Ole i tak kocham Ole :>

/EDIT
    dobrze napisane... domniemania FF/BF. Ze stykaniem to niestety juz bardziej realna bajka...
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

| OlyJedi
    Mieszka w
    Zielona Góra
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Jeronimo
    dobrze napisane... domniemania FF/BF. Ze stykaniem to niestety juz bardziej realna bajka...
    u mnie "domniemalo" dopuki nie naprawili i teraz "niedomniema"
    i co Ty na to?
    pozdrawiam
    K.Gajda (cra3y)

Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    cra3y moze jakos osoba opcujaca z serwisem pomozesz mi wyjasnic o co chodzi w tym co mi napisali (ten cytat)....
    Czy masz wpisane jakies informacje o naprawie w gwarancji ? jakie dokumenty dostales wraz ze sprzetem.... ogolnie jesli mozesz to napisz swoje przemyslenia dot. serwisu itp.

pozdrawiam
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

| OlyJedi
    Mieszka w
    Zielona Góra
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    cra3y moze jakos osoba opcujaca z serwisem pomozesz mi wyjasnic o co chodzi w tym co mi napisali (ten cytat)....
    Czy masz wpisane jakies informacje o naprawie w gwarancji ? jakie dokumenty dostales wraz ze sprzetem.... ogolnie jesli mozesz to napisz swoje przemyslenia dot. serwisu itp.
    aparat moj byl w serwisie 5 razy z tego naprawde byly wykonywane 2 naprawy.

przyczyna wyslania byl babok na ccd, ktory ciagnal uwalona linie do samego dolu kadru,
    dopiero za drugim razy "zorietowali" sie o co mi chodzi i wymienili ccd fundujac mi BF
    (zapewne plytka z ccd byla na innych dystansach niz oryginalnie) a dopiero BF usuneli
    mi za piatym razem, kiedy poruszylem Czechy, Niemcy oraz Japonie

tyle doswiadczenia z serwisem

co do tych informacji o naprawach to brzmia, jakby byly pisane dla robota - u mnie przy
    naprawie BF wygladalo identycznie jak Twoje z tym ze nalezalo wymienic UKLADU OPTYCZNEGO na UKŁADU OSTROŚCI
    moim zdaniem oznacza to tyle, co info, w jakich podsystemach grzebali (mniej wiecej) - ale nic konkretnego o tym co bylo wymieniane ...
    mnie tez zastanawia to wspomnienie o szczesciomiesiecznej gwarancji - moze przypomne sie Panu Pożarowskiemu z Olympus PL i sie dowiem

wyjatkiem byla piata naprawa, po ktorej dostalem wydruki korespondencji PL - CZ

PS: dzis aparat pojechal na klejenie gumy + rutynowe czyszczenie tasiemki do SSWF, ciekawi mnie, czy sie wzdrygna, jak zobacza moje nazwisko
    pozdrawiam
    K.Gajda (cra3y)

Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    o kurcze to mnie zalamales... no nic jutro mnie czekaja ostre testy....

Cytat Zamieszczone przez cra3y
    PS: dzis aparat pojechal na klejenie gumy + rutynowe czyszczenie tasiemki do SSWF
    a te czyszczenie to w ramach gwarancji za friko?

| OlyJedi
    Mieszka w
    Zielona Góra
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    o kurcze to mnie zalamales... no nic jutro mnie czekaja ostre testy....
    raczej naprawili, po tym co tam sie dzialo chyba nie beda ryzykowac

a te czyszczenie to w ramach gwarancji za friko?
    w czasie gwarancji tak (ktos ma inne doswiadczenia?)
    pozdrawiam
    K.Gajda (cra3y)

Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez cra3y
    aparat moj byl w serwisie 5 razy z tego naprawde byly wykonywane 2 naprawy.
    kurcze wykrakales teleobiektyw mi totalnie padl no a teraz dziala - wiec naprawili. Jednak glowna awaria (ktora uszkodzila teleobiektyw) ciagle jest nienaprawiona. Pewnie jest problem ze zdiagnozowaniem bo na 10 przykrecen raz niestyka... zreszta pozyjemy zobaczymy. Jak narazie troche bede focil ale cos czuje ze tak jak ostatnio aparat z czasem bedzie coraz gorzej chodzil...

| OlyJedi Awatar konukera
    Mieszka w
    Wafka
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Ile sie czeka na podklejenie gumy i czyszczenie? Korzystajac z gwarancji bym to oddal do serwisu, ale nie bardzo moge oddac aparat na np. 2 tyg...
    Rozumiem ze wszystkie aparaty leca do czech czy cos takiego?
    I'm so happy with my new black body.
    Fotografia reklamowa, eventy, konferencje, Warszawa - http://www.fantasmatic.pl/

| OlyJedi Awatar irek50
    Mieszka w
    Zamość
    Siła reputacji
    38
    Moja galeria
    Aby nie tworzyć nowego wątku zgłaszam tutaj protest przeciw serwisowi Olympusa w Polsce!!!
    NIE ODPOWIADAJĄ NA TELEFONY PODANE NA ICH STRONIE WWW ANI NA EMAILE !---
    to jest granda i chamstwo moim zdaniem --Ireneusz Błaszczuk

Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    no dokladnie... ja niestety nie mam dostepu do telefonu zwyklego, a moja komorka ma taki dziwny mechanizm ze po jakims czasie (nieodbierania) sie rozlacza.... chyba dzwonilem do nich z 1000razy!