Strona 112 z 759 PierwszyPierwszy ... 1262102110111112113114122162212612 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1.111 do 1.120 z 7582

Wątek: Streety i nagie kobity

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Smok mi sie bardzo spodobal. Kolejne zdjecie z historia, z opowiescia.

399-taki gosc jest chyba wszedzie. Ciekawie wyszedl ten napis za szyba "Wiosna taniej" w polaczeniu z tym, co on robi...
    Strona WŁASNA | Blog Portret Ulicy
    "Fotografujemy rzeczy, by usunąć je z umysłu" - Franz Kafka

| OlyJedi Awatar rrrradek
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Zinedine Zidane? Dobry sposób na zarabianie kasy - żonglerka. fotka fajna.

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez rrrradek
    Zinedine Zidane? Dobry sposób na zarabianie kasy - żonglerka. fotka fajna.
    On wlasnie ta zonglerka zarabia. A w tle napis "wiosna taniej" Smiesznie wyszlo
    Strona WŁASNA | Blog Portret Ulicy
    "Fotografujemy rzeczy, by usunąć je z umysłu" - Franz Kafka

| OlyJedi Awatar dka
    Mieszka w
    Łódź, Radomsko
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    dajesz dajesz. niezle ci wychodza te "pstryki".
    foto ze smokiem przypomina jedno ze zdjec pana, ktory ma fotki tutaj - http://www.gibsonstreet.com - chodzi o to z godzilla

skladam zamowienie na wiecej zdjec podwyzszonego ryzyka, krotkim zoomem z fajnymi chlopaczyskami

excel
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez mariush
    RC - jesteś zbyt rozsądnie myślącym gościem aby bezkrytycznie brać do głowy zachwyty olympusowskiego TWA. Dlatego czekam na coś naprawdę dobrego
    Oto jeden z pospolitych sposobow ratowania twarzy w kraju orla, kiedy czlek zda sobie sprawe, ze zadarl uuuups! z nieodpowiednia osoba. Tzw. maslenie autorowi, majac nadzieje, ze poprzednia kucha zostanie mu zapomniana.

Powyzszy sposob pochodzi z pakietu ratunkowego "Rady i porady dla maluczkich". Radze nie korzystac nagminnnie, szanujacych siebie naprawde nie przystoi.

pozdrawiam,
    excel

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Mieszka w
    Toruń
    Siła reputacji
    38
    Moja galeria
    RC - jesteś zbyt rozsądnie myślącym gościem aby bezkrytycznie brać do głowy zachwyty olympusowskiego TWA. Dlatego czekam na coś naprawdę dobrego
    A jednak... Rafałek poczuł się tak dotknięty moimi komentarzami, że poleciał odgryźć się na mojej osobie na obiektywnych W dodatku, jako producent HDRowskich odnaturalnionych kiczyków, pouczył mnie o tym, że HDRów nie należy produkować Errare humanum est, mój błąd, smarkacza potraktowałem jak dorosłego faceta.

ADM Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    37
    Moja galeria
    A jednak... Rafałek poczuł się tak dotknięty moimi komentarzami, że poleciał odgryźć się na mojej osobie na obiektywnych W dodatku, jako producent HDRowskich odnaturalnionych kiczyków, pouczył mnie o tym, że HDRów nie należy produkować Errare humanum est, mój błąd, smarkacza potraktowałem jak dorosłego faceta.
    prywatne wycieczki zapraszam na PW, tak tylko przypominam. Pozdrawiam.

Mnie to nie interesuje, nie należe to żadnego TWA.
    było sobie życie

| OlyJedi
    Siła reputacji
    198
    Moja galeria
    Mariush,
    Coś zjechałeś z tematu, no i bijesz poniżej pasa.
    Pzdr, TJ

| OlyJedi Awatar gary
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez excel
    czlek zda sobie sprawe, ze zadarl uuuups! z nieodpowiednia osoba
    od kiedy komentowanie to zadzieranie? zdjecia sa wystawione pod ocene a nie pod zachwyty, kazda ocena jest cenna
    pzdr

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Kolego, popatrz na daty. Mój komentarz jest wcześniejszy niż Twoje ataki na moje foty. To ja je uznałem Twoje posty za próbę odegrania się za mój komentarz na obiektywnych. SPRAWDZ SOBIE DATY. To Ty kolego okazałeś się smarkaczem.

A Twoimi opiniami nie poczułem się dotknięty. Po prostu mi wiszą.

Pozdrawiam
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów