Dziękuję za komentarze. Na kolejnej focie mój najlepszy kumpel. Powiększcie ją proszę, bo te pomniejszone zdjęcia to porażka.
334
Dziękuję za komentarze. Na kolejnej focie mój najlepszy kumpel. Powiększcie ją proszę, bo te pomniejszone zdjęcia to porażka.
334
Ooo... Przerazajace te oczy... I jeszcze ta twarz ukryta czesciowo w cieniu... Mocne zdjecie.
Pzdr
Wąsy coś świecą, limo ma czole i z tylu po prawej cos przeszkadza. Generalnie kumpel calkiem foto jest, podoba mi się że oczy widać pomimo zaciemnionych oczodołów. Zgłoś to zdjęcie na jakis casting, rolę w filmie dostanie na bank.
Pozdrawiam
Myślę, że jako statysta w programie 997 może śmiało zagrać nieboszczyka wyłowionego z Wisły. Tę rolę ma na bankZamieszczone przez Peniek242
.
Jeśli nic nie kombinowałeś z oczami i oczodołami (a pewnie nie), to fumfel jest odjechany. W 997 może zrobić karierę![]()
"hans und helmut trinken vermut"
Oczy trochę rozjaśniłem w programie, oczodoły nie. Takie światło było.Zamieszczone przez dooomin
Kolejna zdraganizowana fota.
335
Zdjęcie kumpla (334) fajne, ale ja bym trochę rozjaśnił, ewentualnie pokombinował z warstwami i nakładkami. widzę, że odwiedzasz często Dragana![]()
Rozkminiam porządnie PS-a, a to efekty mojej nauki. Jak robię te sztuczkę (Dragana), to wydaje mi się zajebisty. Potem wchodzę na stronę Dragana, porównuję i płakać mi się chce.Zamieszczone przez dinx6
![]()
335 klimatycznie wygląda. Przepalona część dłoni z oryginału już widzę odcięta.
Tylko coś rozmyte plamy pojawiły się na nosie i pod okiem.
"hans und helmut trinken vermut"