rewelacja..
rewelacja..
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Na usprawiedliwienie powiem, że fota powstała przypadkowo i bez większego wysiłku. To widok z mojego okna (ostatnio modny temat na naszym forumie). Dziś rano wybrałem się do najbliższego sklepu (1,5 km.) po buły i spodobała mi się mgła zalegająca w mojej dolince. Ostre słońce zrobiło taki fajny monochromatyczny sznyt. Wróciłem się po aparata.Zamieszczone przez agapiet
Obiecuję, że to moje ostatnie nieludzkie zdjęcie.
No weeeź, Rafał. Fajne to zdjęcie, zrób jeszcze w życiu jakiś pejzaż!
P.S. Pole sam orałeś?
Aż taki fristajler nie jestemZamieszczone przez agapiet
. Nie robię widoczków pewnie dlatego, że mieszkam od ładnych paru lat na wsi w malowniczej okolicy. I mam przesyt. Wolę focić miasto.
Oj nie zarzekaj się, że to ostatnie "nieludzkie" zdjęcie. Widać, że świetnie Ci wychodzi i mógłbyś nas częsciej raczyć takimi podkrakowskimi widoczkami. Ma ta fotka piekny klimat dzieki światłu, ktore pięknie zagrało. I co tu dużo gadać, nawet w listopadzie, mozna piękne krajobrazy ustrzelić.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Przypomniała mi się anegdota.
Kiedy 6 lat temu osiedliłem się w tym miejscu, zaprosiłem kolesi i koleżansie (zgodnie ze staropolską tradycją) na grilla. Podziwiali widok z powyższej foty, wtem zza węgła wyjechał rolnik. I zaczął orać pole. Konikiem!!!. Prawdziwym!!!!!
Wmówiłem znajomym, że to wynajęty przeze mnie gość, który za 50 zł. orze jak może, by upiększyć krajobraz kiedy robię barbekju. Znaczy się normalnie sztafaż uskutecznia. Łyknęli kit (ech, ci ludzie z miasta).
Dobre!
Kiedyś byliśmy w pewnym "agroturystycznym" gospodarstwie na wakacjach. I tam codziennie babcia gąski pasała. Może to też był opłacany przez nas element całej tej imprezy, a my myśleliśmy że to tak naturalnie. A babcia podstawiona, 5 zł za wypas dostawała?
no, nie poznaje kolegi.. zeby tak krajobraz, w bialy dzien?? i jeszcze z drzewkiem... hyyyyyy!!
prezentuje sie okazale. hdr fajnie zagrał![]()
Statystka na bankZamieszczone przez agapiet
.
Ten widoczek nr. 259 jest ekstraBardzo mi się podoba. Rewelacyjny klimat
Zapraszam na moją stronke http://www.fotoholic.pl