Strona 473 z 759 PierwszyPierwszy ... 373423463471472473474475483523573 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 4.721 do 4.730 z 7582

Wątek: Streety i nagie kobity

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar wujek.samo.h
    Mieszka w
    Lublin, Poland, Poland
    Siła reputacji
    42
    Moja galeria
    Dawno mnie tutaj nie było więc się przypomnę Seria w hipermarkecie - super, gratuluję pomysłu. To dowodzi że street można uprawiać pod dachem. Z ostatnich zaś - 1186, bardzo dynamiczne zdjęcie... wyjątkowo dynamiczne.
    MK

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    opolskie
    Siła reputacji
    150
    Moja galeria
    Na zdjęciach z marketu bardziej od podenerwowania moim zdaniem przebija się zmęczenie jakaś martwa obojętność. Jedynie facet jadący na zmywarce wnosi jakaś pogodę. Biorac pod uwagę, ze to okres najweselszych świąt to nie jest dobrze. Z KFC świetnie wypatrzone a i młodzian zapozował ciekawie. Prosząca o datek i proszący bez nogi to obrazy jakich chciało by się unikać a w podświadomości zawsze gdzieś sie kołecze dlaczego, czemu do tego doszło. Dzieciak z akordeonem i przyjacielem pieskiem jednocześnie wzbudza symaptię i żal. Z ostatnich to para na łące jest bardzo optymistycznym przekazem.
    pozdrawiam Wiejo

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Dzięki za odwiedziny. Kolejna fota, mój syn Kacper:

1188
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    opolskie
    Siła reputacji
    150
    Moja galeria
    Mina fajna no chyba, że Mikołaj się nie spisał to trzeba wszystkich postraszyć. Czas też chyba wymienić kaszmirowy dotyk bo ciut za mocne światło daje.
    pozdrawiam Wiejo

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Wiejo Zobacz posta
    Czas też chyba wymienić kaszmirowy dotyk bo ciut za mocne światło daje.
    Właśnie pracuję nad nową wersją kaszmirowego dotyku - butelka jest dwa razy większa i przystosowana do Fl-50. Jak skończę to wrzucę zdjęcia. Ostatnie zdjęcie zrobione jest Fl-50 z dużą parasolką. Fota na granicy przepału, ale przepału na twarzy nie ma.

Tymczasem kolejna fota nagiej kobity.

1189
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Dawid
    Mieszka w
    Pomorze :)
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    Podoba mi się oświetlenie. Zdjęcie jak dla mnie świetne.

| OlyJedi
    Siła reputacji
    198
    Moja galeria
    Rafał,

Moim zdaniem akcik, to podręcznikowy przykład wykorzystania bocznego swiatła i umiejetności rzeźbienia nim kobiecego ciała. Zdjęcie jest czyste erotycznie, wysublimowane, proste, obfite w podteksty, sylwetkowe i światłocieniowe (doskonała obróbka). Modelka jest obfita - burza włosów, piersi w biustonoszu z cienia, wyrazista talia, biodra, światlo wciska całą postać w wyobraźnię, jak płaskorzeźbę, gest rąk stylizowany, ale na moje oko współgra z przyzwalająco-refleksyjną postawą - oto jestem.
    Rozwiązanie z ciemniejszą, ale wyraźnie nakreśloną kilkoma reflksami światła miłą, zamyśloną twarzą wypycha uwagę na harmonię ciała.
    Piękne cwiczonko!!! Najwyższe uznanie za pokazanie, jak można iść własną drogą.

Pzdr, TJ

Animator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar helmuth
    Mieszka w
    Szczecin
    Siła reputacji
    350
    Moja galeria
    Zawsze zazdroszczę wyobraźni (fantazji), ludziom opisującym jakiś obraz, rzeźbę, zdjęcie itp. Potrafią dostrzec rzeczy, których ja w ogóle nie widzę a jak już uda mi się je dostrzec, nie potrafię ich tak poetycko opisać .
    Widziałem w 1189, ciekawie zrobiony (zasługa światła), bez plastiku akt. Ale dopiero opis TJ, uzmysłowił mi na co patrzę
    Z jednym zdaniem się jednak nie zgodzę
    Cytat Zamieszczone przez Tadeusz Jankowski Zobacz posta
    Rozwiązanie z ciemniejszą, ale wyraźnie nakreśloną kilkoma reflksami światła miłą, zamyśloną twarzą ...
    Nie wiem czy miła bo jak sam TJ pisze jest ciemna. Opuszczona głowa, nie kojarzy mi się z zamyśleniem., raczej z nieśmiałością, zawstydzeniem
    Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomy
    W moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.
    Główny Prostownik TWA

| OlyJedi
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    1189 - długo sie przypatrywałem i napiszę dlaczego coś mi się nie widzi - oświetlenie prawej strony modelki sprawiło, że prawa ręka wydaje się ...hmmm....grubsza, nieproporcjonalna w stosunu do lewej- bardziej subtelnie i gładko oświetlonej ( schowanej w cieniu) - jak na moje oko lewa połowa zdjęcia ciężka , prawa zaś subtelna - zastanawia mnie również tło - niejednolite i sprawiające wrażenie zlewania/wyrastania czegoś z ciała tej pani ( prawa strona foty )

Natomiast gdyby linię cięcia ( kadrowania przeprowadzić w poziomie na wysokości ...hmmm....pod biustem - wtedy super fotka ( górna częśc zdjęcia)
    Tak to widzę.

pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez zeman2 ; 13.01.10 o 00:47

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    149
    Moja galeria
    Przekonalem się, że akty to niezwykle proste pstryki, znaleźć ładną, młodą kobitkę, przekonać, żeby się rozebrała do rosołu, postawić na tle czegoś jednolitego, oświetlić z boku i już mamy achy i ochy... Ale wiesz co, wszystkie tego typu fotki są na jedno kopyto, jednak mi się nie nudzą Chociaż pstrykać samemu zbyt dużo aktów nie mam jakoś ochoty... Od strony fotografa, jednak są dla mnie nudne...
    Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów