ni e kumam tego zdjęciawyższa szkoła
![]()
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
Pewno przez kontrast z poprzednimi trochę skojarzyło mi się z Miroslavem Tichym. Mam nadzieję RC, że to nie obraźliwe porównanie.
Pokazałem to zdjęcie nie dlatego, żeby kogoś sprowokować. Nie robię sobie jaj. Naprawdę ta fota mi się podoba. Zrobiłem to zdjęcie dość dawno temu i dopiero Janko Muzykant zachęcił mnie (publikując nieostre zdjęcie z komóry) do jej pokazania. Kolejna fota sprzed lat - Amsterdam, dzielnica czerwonych latarni. W oknie prostytutka. Fota zrobiona Canonem IXUSem II.
Mam zamiar wybrać się tam już jako bardziej doświadczony streetfoter. Zadanie nie jest łatwe - wszystkie przewodniki ostrzegają, żeby absolutnie nie próbować robić tam zdjęć. No chyba, że ktoś chce się wykąpać w kanale razem ze sprzętem.
Zdaję sobie oczywiście sprawę, że takie foty mogą się nie podobać. Przyjmuję to na klatę z piersiami.
1159
1160
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Ja mam nadzieję, że nie oszaleję tak jak Miroslav Tichy.![]()
Ostatnio edytowane przez Rafał Czarny ; 22.12.09 o 10:08 Powód: Automatyczne scalenie postów
1159 rewelacja, moim zdaniem następne troszkę psuje jego efekt. 1158 również mi się podoba - trochę taki Brassai
na Twoim miejscu olał bym brodę - nie jest do końca dżezi, za to zaczął się przyzwyczajać do szala (bez względu na temperaturę).
Ostatnio edytowane przez MeWash ; 22.12.09 o 23:19
Ostatnia seria portretowych podoba mi się (Edytka, Melcia, 1143) a parka z 1146 nawet baaaardzo!
ps. gratki z nowego zakupu Panasa LX3, jak widzisz działanie AF w porównaniu z Ricosiem?
Pozdrawiam
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
hmm całkiem ciekawa przygoda Cię czekaTrzymam kciuki
Jakby co powiedz że robisz zdjęcia do ulotki reklamującej "ulicę"
![]()