Co to za podśmiechujki???
Bliźniaczki niezłe!
U czarnuli osobiscie przeszkadza mi brak jednego oka.
Bardzo niezłe światło. Jakie masz oświetlenie???
Co to za podśmiechujki???
Bliźniaczki niezłe!
U czarnuli osobiscie przeszkadza mi brak jednego oka.
Bardzo niezłe światło. Jakie masz oświetlenie???
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Bliźniaczki świetne. Bardzo na tak a szczególnie za pełne uroku i ciepła spojrzenia.
pozdrawiam Wiejo
Na fotce 1119- Gigant dokonał śmiałego samoograniczenia, pierwotnie chyba napisał "four beer"
Praski żebrak- te ich pieski wszędzie są takie same, urocze
Sąsiad- brak mi oczu ale mimo tego, podrów go od OlyForumowicza. Oj leje się tam u Was gęsto i często..
Melcia- ładnie, podoba się
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Dzięki za komentarze. Kolejna fota mocno przegięta w obróbce, ale co tam. Wracam do mojego starego patentu z zamieszczaniem pod fotami głupich dowcipów.
Trzech facetów rozmawia o tym, jakie pochwy mają ich żony. Porównują je do miast. Pierwszy mówi, że jego żona ma jak Paryż. Dlatego, że taka jest wspaniała, tętniąca życiem. Drugi mówi, że jak Londyn. Zawsze taka mokra, troszkę tajemnicza. A trzeci, że jego żony jest jak... Bydgoszcz!
- "Dlaczego?!" - Pytają tamci.
A on na to:
- "Dziura... po prostu dziura!"
1133
Dobry kawał
Zdjęcie też fajne obróbka wpada w oko na +
[skasowałem dowcip. Tego typu antysemickie żarty bedę wycinał !! - dobas] (bez obrazy dla nikogo)
Ostatnio edytowane przez dobas ; 18.11.09 o 00:17
Fajna ta dziewczyna, szkoda, ze jednooka. Na pewno zyskalaby jeszcze na urodzie gdyby odzyskala to drugie. Zdjecie technicznie jest zle wykonane. Kto ustawial swiatla?
czesc.ch.
p.s. nastepne zdjecie z dwoma dziewczynami takze zle oswietlone. ta po prawej stronie wpada w cien prawym okiem za to druga jest rownomiernie oswietlona. Zreszta zbyt jasno i zbyt rownomiernie-plasko. Nalezaloby tej dziewczynie po lewej lewe oko rowniez schowac w cieniu- a tak brakuje osi symetrii. Ktora powinna przebiegac wdluz krawedzi twarzy, pomiedzy buziami obydwu modelek.
Ostatnio edytowane przez chomsky ; 17.11.09 o 09:18
Kolejna fota przegięta na maksa. Tym razem w kolorze. Na ponad 1000 fot w wątku mogę chyba dwie przegięte w obróbce foty pokazać?
Aaaaaa, i jeszcze ŻŻCZ, czyli Żenujący Żart Czarnego:
- Czym się różni kobieta od komara?
- Komar jak ssie to nie trzeba go głaskać po głowie.
1134
szalejesz tą obróbką![]()
P.S Komara przegonisz, a kobiety raczej nie![]()
No przegioles wacpan z obrobka, ale do takich fot mnie jak najbardziej pasuje, obie fajne.
Troche sie naraziles Bydgoszczakom![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic