Bułeczka była nieświeża?
Bułeczka była nieświeża?
Fotę chciałem zatytułować: "...miał być z bananem..." ale po pierwsze jestem wrogiem tytułowania zdjęć, po drugie to byłoby niepoprawne politycznie. A jak wiadomo, nasze forum wolne jest od polityki...Zamieszczone przez rocco
![]()
Bo miał być z bananem a jest z kartoflami.
Dwoma.
Nawet z profilu ale twarz nietuzinkowa i mówiąca raczej "co za shit!", choć zapewne sekundę potem jednym kęsem schrupał toto maleństwo![]()
ps. a propos poprawności, to ja już nie mogę zamówić "małej czarnej" kawy?
Fajny, wyrazisty.
Dziękju for koments. Next zdjęcie.
667
Zdjęcia, to lekarstwo na wszystkie głupie dyskusje o niczym
667 - nie powala. Uchwyciłeś dość typową scenę specyficznego chodu (spokojny, z rękami za plecami) dla policjantów. Szkoda, że nie wiadomo, co patrolują. Gdyby było wiadomo, zdjęcie miałoby więcej historii.
Pzdr
Zupełnie do mnie nie trafia... co chciałeś opowiedzieć tym zdjęciem?
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Ech, chłopaki. Odkąd przestaliście robić zdjęcia, staliście się mocno krytyczni. Może sami coś pokażecie?
To co napisałem nie dotyczy tylko tych dwóch ostatnich postów w moim wątku.
Rafał, o co Ci chodzi? Jakiś nie w sosie jesteś od dwóch dni. A ja to niby nie pokazywałem? To, że nie komentowałeś, nie znaczy, że nie pokazywałem. Wiesz co... Ostatnio więcej robię na analogu, a nie skanuję. Naprawdę... :/Zamieszczone przez Rafał Czarny