Dzięki za komentarze. Kolejna fota uliczna:
640
Dzięki za komentarze. Kolejna fota uliczna:
640
@Rafał Czarny konkurs idealny pod CiebieMyślę że możesz im zgłosić tak z 600 zdjęć z tego wątku, niech sobie coś wybiorą
![]()
... a poza tym ja bardzo dużo czytam, odświeżam umysł i k..wa będę jak brzytwa ...
Kolejna fota. Bliżej już się chyba nie da podejść.
641
hehe wróciłeś do ziarenka - i dobrze
ps. powiedz mi, czy ten twój ricoś to cichy jest?
Bezszelestny. Ta para stała przed wystawą zastanawiając się, czy skórzana kurtka jest ciemnobrązowa, czy czarna. Zamieniliśmy kilka zdań (związanych z kolorem kurtki), a ja w tym czasie strzeliłem im kilka fot. Niczego nie zauważyli.Zamieszczone przez radlakos
Mili ludzie.
639- zakonnica z telefonem taka raczej nie codzienna sytuacja aczkolwiek sympatycznie wyszło, 640- trochę żal, że w kadr nie zmieścił się w całości cień meżczyzny a tak pozostał tylko uśmiech zorientowanej dziewczyny, 641- przypadło do gustu zatrzymaną sytuacją ona pięknie mówi, on wdzięcznie słucha niby normalna sytuacja a w kadrze przedstawiona jak teatr twarzy. Pozdrawiam.
641 ekstremalnie bliskonormalnie desperados
muszę zapamiętać nie zbliżać się do Ciebie na odległość mniejszą niż 5 m jak coś będziesz trzymał w rękach
chyba że to będzie butelka piwa
![]()
A co, chcesz oberwać butelką?
Wiadomo przecież nie od dziś, że prawdziwy mężczyzna piwem się nie podzieli więc nie masz po co podchodzić.
Ad rem, faktycznie, ekstremalnie blisko
Przemykasz obok zajętej rozmową pary i pstryk. Nawet nie zdążą pomyśleć, że ktoś moglby zrobić im zdjęcie
Pewnie, ten Ricoh jest cichutki i malutki, wszystko szybko i bezboleśnie. Tyle, że kiedyś możesz trafić na jakiegoś bardziej spostrzegawczego, nieufnego i zarazem agresywnego faceta![]()
Skoro do tej pory robiłem street szerokim kątem przy pomocy lustrzanki i nigdy nie miałem żadnego kwasu, to tym bardziej nie boję się łazikować z małpą.Zamieszczone przez rocco
I bardzo dobrze![]()