577 i 581 - mistrzostwo. Swietne. Gratuluję.
577 i 581 - mistrzostwo. Swietne. Gratuluję.
Doskonały reportaż i doskonale zdjęcia.
Jesteś naprawdę świetny w tym, co robisz.
Naprawdę, robi wrażenie... Założę się, że propozycje zarabiania na foto, powoli spływają pod twój adres![]()
Pozdrawiam,
Piotr.
Miałem poszerzyć mój komentarz i spróbuję to zrobić, choć trudno powiedzieć więcej, niż "rewelacja", "bomba", "super!". Bo tak jest. Na tych zdjęciach szczególnie podoba mi sie dynamika. Aż kipi od niej, panoramowania wyłażą ze zdjęć. Świetne! Efekt jest naprawdę znakomity. Tylko kilka zdjęć, a dają obraz, co znaczy "Le Parkour". Naprawdę mi się podoba.
Pzdr
Miałem taki okres w życiu (kilkuletni), że focenie było poniekąd związane z moim zawodem.Zamieszczone przez P
Nie chcę zarabiać na fotografowaniu. Bo to wiąże się z kompromisami. Fucha tu, fucha tam... I po jakimś czasie przestaje człowieka cieszyć robota.
A tak, robię to co lubię... Niestety, tylko w łikendy...
ps. Gdybyście wiedzieli, ile krakowskie gazety płacą za fotę, tobyście nie uwierzyli.![]()
No i czasami niektórzy tracą, tzn. sprzedają, stopkęZamieszczone przez Rafał Czarny
![]()
Pozdrawiam,
Piotr.
Cały reportażyk bardzo dobry, ale 579 - powala! Gratulacje.
Czarny aparat z gorszego systemu
Moja galeria: http://picasaweb.google.com/Cadman1959
krakowskie gazety jak krakowskie. wiem, ze redakcje radomszczanskie dziwia sie jesli fotograf mysli o jakichs pieniadzach za publikowane zdjecie. przeciez zaistnial na lamach prasy i powinien sie cieszyc. "byles na tej imprezie? to wrzuc nam na plytke fotki"
Dałeś ognia 577, 578, 579, 580, 581 ochy i achy już były i do nich się przyłączam. Skomentuję , że to niemal modelowy przykład na posługiwanie się aparatem w celu otrzymania fotografii. Pozdrawiam.