372 najbardziej mi się podoba, jest bardzo zmysłowe i podniecające (to komplement i mam nadzieję, że nikt z LPR nie przegląda tego forum), kobieta bardzo zmysłowa. Całkiem urocze jest też zdjęcie 371.
372 najbardziej mi się podoba, jest bardzo zmysłowe i podniecające (to komplement i mam nadzieję, że nikt z LPR nie przegląda tego forum), kobieta bardzo zmysłowa. Całkiem urocze jest też zdjęcie 371.
370 nie komentuję bo nie trawie polityki pod jakąkolwiek postacią, 371 radosne kąpanie trafia mnie od razu swoją naturalnością i sentymentem do czb. ciemni. 372 zmysły prysły - kwintesencja kobiecości. Błękit oka, czerwień ust o ho ho - kończe bo już nie wypada.
Dziękuję wszystkim za komenty.
Kolejna fota:
373
ten z boku to upojony muzyką a tych dwóch obmyśla nową kompozycję. Masz talent do reporterki. Pozdrawiam.![]()
Super kolorki. Zdjęcie ponure szare, atmosfera dość smutna ale na pierwszy rzut oka wysuwa się gitara i ona troszkę je rozwesela.
370 - toz to the z00mwidze na tym obrazku jakas dziabanine przy wlosach. swiecace oczy tez widze. ale nie przeszkadzaja.
372 - np przyklad mnie drzarzni. mogles jeszcze ucho wyeksponowac w jakims kolorze![]()
ostatnie najbardziej mi sie podoba
Dzięki za komenty. Jezusie z Nazaretu, ale mnie ostatnio wzięło na kolorowe foty. Kolejna to peting, to jest chciałem napisać panning.
![]()
374
przejezyczenie fajne. wiec to panning babeczki. pachnie mi swego rodzajem rozmywaniem w programie graficznym. powiedz, ze to nie prawda.
ramki?? zwariowales?
sorry ale nasuwa mi się jedno spostrzeżenie. fajna lufa na tym zdjęciu. a technika bardzo fajna i zdjęcie też mi się podoba.
fotka fajna, nie wiem tylko skąd te ostre smugi na butach?