Strona 95 z 759 PierwszyPierwszy ... 45859394959697105145195595 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 941 do 950 z 7582

Wątek: Streety i nagie kobity

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez szklarz
    Rafał
    świetnie to zrobiłes, to sie zwie kunszt
    Zazdroszczę Willowowi focenia takich świetnych... hmm... obiektów. To jest kunszt. Dziwię się tylko, że żadnego z "obiektów" nie namówił na ściągnięcie blezerka. Precz z blezerkami!!!

ps. Willow. Wiem z jakiegoś postu, że swoją żonę uczyniłeś wizażystką (nawet nie wiem przez jakie żet taki trudny wyraz napisać ) . Jezusie Nazarejski, jak można było taki błąd popełnić...

Żeby nie było OT, wlepiam jakąś kolejną odgrzebaną uliczną fotę:

364
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

Banned Zwycięzca OlyRulez Awatar RadioErewan
    Mieszka w
    Łódź/Warszawa
    Siła reputacji
    40
    Moja galeria
    Dooobre! To pomieszanie symboli. Gdyby tak jeszcze karmił te latające szczury ukradkiem...
    Radosław "Radio Erewan" Przybył
    http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
    * Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto

Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    No to tera naprawdę ostatnie. Wypstrykam się z archiwalnych fot i mój wątek zdechnie . A wiosny nie widać...

365

gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu

| OlyJedi Awatar willow32
    Mieszka w
    Sosnowiec
    Siła reputacji
    28
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Rafał Czarny
    Dziwię się tylko, że żadnego z "obiektów" nie namówił na ściągnięcie blezerka. Precz z blezerkami!!!

ps. Willow. Wiem z jakiegoś postu, że swoją żonę uczyniłeś wizażystką (nawet nie wiem przez jakie żet taki trudny wyraz napisać ) . Jezusie Nazarejski, jak można było taki błąd popełnić...
    Rafał w tak kluczowych sprawach ja błędów nie popełniam to że moją wizażystką jest moja druga połówka nie oznacza że inne kobiety nie będą wyskakiwać z blezerków
    w tej chwili zaczynam się rozglądać za pierwszą odważną co z blezerka wyskoczy i mam na to zgodę mojej wizażystki, nie na piśmie ale...

pozdrawiam
    http://www.robertnawara.digartfolio.pl/

E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5

Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez willow32
    To, że moją wizażystką jest moja druga połówka nie oznacza że inne kobiety nie będą wyskakiwać z blezerków
    Mam dla Ciebie koleżeńską radę - zwolnij z pracy wizażystkę. I zatrudnij mnie na jej miejsce. Nie znam się na wizażu, ale szybko się uczę!!!

366
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu

| OlyJedi Awatar dooomin
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    No proszę, niecałe 2 dni nie zaglądałem, a tu posypały się zdjęcia jak z wora. Teraz, żebym numerów nie pomieszał:
    356 - bardzo dobrze zainwestowane 5zł; łapane "z kucaka" mogłoby być jeszcze fajniejsze
    360/362 - fajna perspektywa "z gruntu"
    363 - sama scenka bardzo mi się podoba; specjaliści w przerwie na fajkę
    364 - rycerz wygląda rozbrajająco karmiąc zasrańce - odebrało mu całą grozę b.dobre
    366 - przyjemnie obrobione kolory (a może nie? - tło wygląda na przygaszone)
    "hans und helmut trinken vermut"

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    364-kapitalne!
    366-dobre, swietnie obrobione, ale ciekawi mnie jedna kwestia. Pisales, ze takie fotki robisz tylko krotkim obiektywem, a ta dziewczyna ewidentnie to zauwazyla. Czy jej chlopak (po prostu uwielbiam takie spodnie...) nie mial nic przeciwko? Fotka mi sie zdecydowanie podoba.
    Pzdr
    Strona WŁASNA | Blog Portret Ulicy
    "Fotografujemy rzeczy, by usunąć je z umysłu" - Franz Kafka

| OlyJedi Awatar olifant
    Mieszka w
    Opole
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    tak btw. rafał to może coś przegapiłem ale czemu zacząłeś używać ramek? rycerz i ziomek w stroju smoka pierwsza klasa
    .

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar lessie
    Mieszka w
    wrocław
    Siła reputacji
    31
    Moja galeria
    no proszę, myślałem że zaspałeś trochę albo w końcu Cię ktoś obił za kłucie szkłem w oko
    świetna seryjka, widzę że Cię hdry trochę wciągnęły...
    gościu z latarnią - w zasadzie każda fota znakomita, może trochę uciętych nóg szkoda.
    Para mieszana - czy ona jest w ciąży? Jeśli tak to znakomicie wyszło jak osłania malucha, jakby chciała ochronić go przed zimnem...Ale może mi się tylko wydaje...Jeśli nie jest to fotka już nie ma takiego wydźwięku...wolę myśleć że pierwsza wersja jest prawdziwa...
    Powała z Taczewa i gołębie do galerii !!!!! i ta jak przybija piątkę z Mr Hyde`em też.

Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Dziękuję za komentarze.

Cytat Zamieszczone przez suchar
    Czy jej chlopak (po prostu uwielbiam takie spodnie...) nie mial nic przeciwko?
    Nie wiem. Jak już pisałem poruszam się ze słuchawkami na uszach i nie słyszę ewentualnych jobów .

Cytat Zamieszczone przez olifant
    tak btw. rafał to może coś przegapiłem ale czemu zacząłeś używać ramek? rycerz i ziomek w stroju smoka pierwsza klasa
    Kucze, coś mnie wzięło ostatnio na nienachalne ramki. A jeszcze niedawno marudziłem na ramki u innych użyszkodników. . No cóż, tylko krowa nie zmienia poglądów. Lubię zdjęcia na czarnym tle, nasze forum nie jest czarne w ocenie zdjęć, więc daję ramki. Może mi niedługo przejdzie...

Cytat Zamieszczone przez lessie
    Para mieszana - czy ona jest w ciąży?
    Albo jest w ciąży, albo jest taka gruba. Ja stawiam, że w ciąży. Dobrze, że nikt nie zauważył - ostrość na tej focie poszła w kosmos. Ale za to kolorki ładne mi wyszły, dlatego ją wstawiłem. Przy street photo czystość techniczna zdjęcia nie jest IMHO bezwzględnie konieczna.

Cytat Zamieszczone przez doomin
    366 - przyjemnie obrobione kolory (a może nie? - tło wygląda na przygaszone)
    To HDR zrobiony w Photomaticu z dwóch różnie wywołanych rawów.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów