Dzięki Panowie za komentarze. Zwłaszcza Grizzowi, który ciągle mnie op...dala. No i dobrze. Jeszcze by mię się we łbie poprzewracało. Cenię krytyczne głosy, dużo się z nich uczę. Walcie więc jak w bęben (a nawet jak w benben).
Kolejna fota:
358
Dzięki Panowie za komentarze. Zwłaszcza Grizzowi, który ciągle mnie op...dala. No i dobrze. Jeszcze by mię się we łbie poprzewracało. Cenię krytyczne głosy, dużo się z nich uczę. Walcie więc jak w bęben (a nawet jak w benben).
Kolejna fota:
358
A jak sie komus podoba, to juz zle, tak?![]()
No to teraz bedziesz mial, czego chcesz:
358-niby niezle, ale jakos to przepalenie mi nie podchodzi, te cienie sa moim zdaniem ciut za dlugie. Jakos tak mam wrazenie, ze to tylko sfotografowany ruch chodnikowy, niewiele wiecej. Tak jakby jest to cos bardziej interesujacego, niz taka po prostu fotka, ale we wczesniejszych bylo widac wiecej, mozna bylo znalezc jakas historie.
Pzdr
Wiem, ze sie czepiam, w koncu mialemAle prawda jest, ze 358 mniej mi podeszla od reszty. A 359 znowu w dawnym stylu
Taki niby balagan jest na tej fotce, a jednak jest ona uporzadkowana. Mina tego Pana... "Ech... Mieli sie zlatywac po moje rysunki, a tu ani jednego frajera... Jeszcze dwie godziny... Zimno tu, cholera..."-zdaje sie, ze mowi. Ta Pani, ktora wchodzi w kadr, jakby symbolizuje, ze nikt go nie zauwaza, nikt sie nie zatrzyma...
Pzdr
Ostatnia seria WYMIATA
Wineta może niepotrzebna, ale to detal.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Dzieki
Oooo, na koniec najlepsze? Wisienka na torcie, tak?SWIETNE!!! Ostatnie trzy na prawde mistrzowskie! A winieta mi pasuje, bo skupia wzrok na postaci. Ostatnich trzech gratuluje
Pzdr
Tytuł ostatniej foty nosi przydługi tytuł: "No to tera naprawdę dziękujemy Państwu za uwagę, w imieniu moim, Smoka i Czarnego. Dobranoc."
363
360 i 361 świetne!!
pozdrawiam
http://www.robertnawara.digartfolio.pl/
E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5
Rafał
świetnie to zrobiłes, to sie zwie kunszt
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski