fajne masz te swoje miejskie zdjęcia... Od dawna chciałem się wybrać w miasto z aparatem ale zawsze jakos brakuje czasu. Wiesz co? Zgłoś temat do OlyRulez (ja już nie zdążę żeby przykładową fotkę wrzucic) to może w końcu się zmotywuję...
pozdrawiam
fajne masz te swoje miejskie zdjęcia... Od dawna chciałem się wybrać w miasto z aparatem ale zawsze jakos brakuje czasu. Wiesz co? Zgłoś temat do OlyRulez (ja już nie zdążę żeby przykładową fotkę wrzucic) to może w końcu się zmotywuję...
pozdrawiam
Dziękuje za komentarze. Dobrze, że wiosna idzie, bo powoli wyczerpuje mię się zapas ubiegłorocznych fot w archiwum.
354
Patrzac na ostatnio fotke przypomina mi sie wymiana zdan z "Dnia Swira", miedzy Cezarym Pazura, a Markiem Kondratem, gdy widza 7 osobowa demonstracje z haslami "Tak", "Nie", "Tak/NIe". W skrocie brzmialo to mnie wiecej tak:
CP: Do d*** z taka demonstracja. Co to jest, zeby demnstrowac w 7 osob? I to jeszcze z takimi haslami...
MK: To jest wlasnie demokracja. Ze kazdy moze wyjsc i demonstrowac. Nawet sam.
CP: Przestan Pan piep****!
MK: Ja nie piep***, sam Pan piep*****.
CP: Nie piep** Pan, bo ja moge w morde dac, moge dac.
![]()
![]()
W oryginale bylo lepiej, ale tak to w skrocie mniej wiecej brzmialo
Pzdr
Na ostatnim bardzo podoba mi się głebia tego zdjęcia i kolory.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Ha! Wreszcie ktoś zauważył, że zacząłem panować nad kolorami. Wydane 70 zł. na książkę o PSie nie poszło więc na marne. Będę teraz wrzucał więcej fot kolorowych. Potem pewnie mi przejdzie i znów będę robił moje ziarniste czarno-białe ponuractwa.Zamieszczone przez grizz
Kolejna:
355
pocięte :/
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
No to niepocięte. Plum.Zamieszczone przez grizz
356
No!
To jest świetne!
Pięknie Ci zapozowali![]()
Jakie tam pozowanie??? Wrzuciłem chłopakom do garnuszka 5 zł., zapytałem czy mogę zrobić fotę, a Ty to nazywasz pozowaniem???Zamieszczone przez grizz
Kolejna (powiększcie ją proszę, bez tego jest zjedzona przez kompresję). Tytuł: "Żałuj za grzechy...":
357
To ja tez sie dorzuce-brawo za kolorki!Choc w B&W bylo bardzo ladnie.
355 mi nie lezy, bo jak zauwazyl grizz, pociete.
356 natomiast jest bardzo dobre, jest jakies glebsze, cos w nim jest.
357-byloby dobrze, gdyby bylo wiecej twarzy po lewej. Jest jej za malo.
Pzdr