Myślałem, że nikt nie zauważyZamieszczone przez szklarz
. A tak na serio - nie lubię krzywych krajobrazów. Krzywe foty dopuszczam w reporterce. Ale mam zasadę - albo prosto, albo bardzo krzywo.
Myślałem, że nikt nie zauważyZamieszczone przez szklarz
. A tak na serio - nie lubię krzywych krajobrazów. Krzywe foty dopuszczam w reporterce. Ale mam zasadę - albo prosto, albo bardzo krzywo.
Szklarz, bardzo często w zdjęciach ulicznych stosuję sztuczki zwane przez niektórych estetyką błędu. Celowo krzywię kadry, usuwam kolor, dodaję brzydkie ziarno, robię przepały, wtryniam winietę, nietypowo kadruję (łamiąc prawidła). Czasem to daje fajne rezultaty, czasem nie. Czasem mnie całkiem ponosi i robię majzografie i fiksografie (nielubiane zresztą na naszym forum).
Jeszcze jedna fota z soboty nosi trochę przydługi tytuł: "Mejla dostałam pewnego ranka, z bukietem białych róż. No, a w tym mejlu mi napisałeś, że masz mnie w ***** już" . To trawestacja fragmentu "Pięknych dwudziestoletnich" Marka Hłaski.
350
Rafał
Mi sie to wszystko podoba a zwlaszcza zgadywanki, a mowisz ze sie nie podobaja to blad oni tylko ogladaja i nic wiecej nie sa wstanie napisac.
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski
"Są tacy, którzy wbijają w majzografię szpilki. To nie ludzie, to wilki".Zamieszczone przez szklarz
![]()
Wilki powiadasz wilki
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski
ja bym ostatnie nazwal (tez przydlugo): "sluchaj, jakis facet za mna lazi z aparatem, jak myslisz, zgwalci mnie wreszcie, czy nie?"![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
dorożka kozacka. co do reszty no to za cienki w uszach jestem i mogę tylko powiedzieć, że tradycyjnie mi się podoba (zwłaszcza drugie zdjęcie pana karmiącego gołąbki) - jakbym się miał czepić to kawałka mariackiego (chyba), który się wpakował w kadr zaczytanego pana.
kiedyś przez to forum chyba zostanę pierwszym człowiekiem (albo chociaż pierwszym polakiem), który padnie ze śmiechuZamieszczone przez k@czy
![]()
.
Dwa ostatnie bardzo mi pasują. Z lekkim wskazaniem na pierwsze z nich (światło i kadr superowe).
K@czy - czyścisz mi cholera monitor; po Twoim komentarzu wyplułem na niego trochę śniadania![]()
"hans und helmut trinken vermut"
rafal pewnie strzelal jak zwykle z polobrotu , czyli z biodra i pewnie nie zauwazyl, ze "obiekt" mu sie przygladazobaczylem odbicie i stad moje glupawe przemyslenia
![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Kolejna fota. Tytuł: "Kochankowie ulicy":
351