[quote="excel"]Excel, nie potrafię Ci odpowiedzieć na to pytanie. Po prostu lubię majzograficzne fikosografie.Zamieszczone przez Rafał Czarny
[quote="excel"]Excel, nie potrafię Ci odpowiedzieć na to pytanie. Po prostu lubię majzograficzne fikosografie.Zamieszczone przez Rafał Czarny
Zamieszczone przez Rafał Czarny
Rafal, sklamalbym, gdybym powiedzial, ze mnie nie zawiodles. Moze to wlasnie "barokowe"przyzwyczajenia patrzenia na fotki paralizuja abstrakcyjne myslenie. Moze i mieli racje Ci, ktorzy tak uwazaja. Ale niech tam...
Proponuje, abys mazal dalej, a ja sprobuje Cie odebrac i odszukac w tych mazidlach.
Znasz bardzo znanego malarza hol. Mondriana? On nie mazal, stawial pedantycznie roznokolorowe linie, rownolegle i prostopadle. Podstawowymi kolorami jest czerwien, zolty i niebieski. Placa za to miliony. Widzialem te obrazy na zywo. No, widzialem.... Przeminelo bez echa.
pozdrawiam,
excel
Prawdę powiedziawszy nie znam człowieka. Ja jestem chamski sznurek spod Krakowa, lubię graffiti i gołe panienki (rzadziej panie, panów nie trawię nagichZamieszczone przez excel
).
Ależ Excelu - Mondrian nie przminął bez echa, o nie! Jest w każdym podręczniku do plasty (czy jak to się teraz nazywa)
Rafale - te majzy mi nie podpasowały. Ale pani z 343. - owszemNazwałabym to "Gruba krecha". A tak swoją drogą - ciekawe co z takiej pani wycisnąłby Willow...
Próbowałem sam siebie przekonać to fotki 345. Nie udało mi się.
Co do butaprenu - fakt, lepiej odstaw. Można obiektyw upaprać![]()
"hans und helmut trinken vermut"
Rafal, dziwilbym sie, gdyby zachwycal Cie widok nagiego faceta.Zamieszczone przez Rafał Czarny
Za ten obraz rzad hol. zaplacil kilka lat temu 11o.000.000 FL, to na dzisiaj jakies 470.000€.
http://img496.imageshack.us/img496/2...194243muse.jpg
Nie moze mi sie spodobac i nawet sie nie zastanawiam - dlaczego.
Pozdrawiam,
excel
PS. Pomylkowo napisalem 11 mln, zamiast 110.000.000 slownie: stodziesiecMILIONOW!!! guldenow.
O w mordkę... Może jeszcze jakiś potrzebują?Zamieszczone przez excel
![]()
"hans und helmut trinken vermut"
Ch...owość tego obrazka kojarzy mi się z powieścią K. Vonneguta "Sinobrody". To jeden z moich ulubionych autorów. W tej powieści fajnie rozprawia się z pseudo-artystami... Fiksograficzno-majzograficznymi...Zamieszczone przez excel
No tak, tylko jak zrobić, aby to własnie moje kwadraciki chcieli kupić...
Aga, to nic innego, jak umiejetnosc przekonania szerokiej publicznisci do wyjatkowosci dziela, a przede wszystkim obracanie sie w odpowiednich kregach.Zamieszczone przez agapiet
I tak widzisz, Rafal za swoje dziela wiele nie zbierze, bo nie umie mnie np. przekonac, a ja jestem okruszkiem rzesz, do wielkosci swoich mazidel. Moze odpowiednie kregi cos zdzialaja.
pozdrawiam,
excel