Rafal, nie martw sie, na pewno doczekasz sie jakies korupcyjnej propozycjeA jesli by nie, to chyba nie zyjemy w Polsce
![]()
340: atak ptasiej grypy?Mila fotka. Tak to jest, jak sie dokarmia golebie
Pzdr
Rafal, nie martw sie, na pewno doczekasz sie jakies korupcyjnej propozycjeA jesli by nie, to chyba nie zyjemy w Polsce
![]()
340: atak ptasiej grypy?Mila fotka. Tak to jest, jak sie dokarmia golebie
Pzdr
Jeszcze jedna świeżutka. Tytuł "...hmm, dom pstrzuł na U, dwie litery..." :
341
I jeszcze: "Walentynkowe całusy".
342
Świetnie gościa złapałeś, mine ma taką jakby szukał gdzieść tej drugiej brakującej jakże ważnej dającej połowę następnego wyrazu literki
Pozdrawiam.
calusy jak calusy. jak widze wypalona twarz osoby na zdjeciu, ktora to 'figuruje w pojedynke' mam juz przypadlosc nie lubiec danego obrazka.
zas przypominam sobie ciagle foto "wielka siostra patrzy" i ciagle nie moge wyjsc z podziwu, ze mozna tak zrobic zdjecie. kompozycja - warkoczyk, nie no - wszelki komentarz jest zbedny. gratulacje.
zmartwie cie - propozycji korupcyjnych najprawdopodobniej nie bedzie, bo takie otrzymuja tylko oni - nigdy my![]()
Dka, wypalona twarz jest niewypalona w odbiciu, więc nie ma tego złego...
Kolejna dzisiejsza fota.
343
no to chcesz sie teraz klocic ze mna?
ostatnie foto - rozumiem nosi tytul "slucham.."![]()
Ostatnie foto nosi tytuł "Sto pięćdziesiąt za godzinę"Zamieszczone przez dka
. Taki duży chłopak...
![]()
Kolejna fota miała być zajebista. Przedstawia (tutaj muszę opisać, bo niewiele widać) parę kloszardów - dziewczyna i chłopak - zbierających na wino. Taki w każdym razie mieli szyld wypisany flamastrem na kartonie. Niestety, w ułamku sekundy - kiedy wyzwoliłem migawkę - potrącił mnie w łokieć japoński (albo chiński) turysta. Już go miałem uderzyć w twarz (z całej siły) z półobrotu, ale pomyślałem, że za bardzo przypomina z facjaty Bruca Lee. Odpuściłem gościowi.
344
Wiem, że za ostatnią i kolejną fotę dostaną mię się joby do Excela i Tadeusza. Oni nie lubią majzograficznych fiksografii. "No, ale cóż. To, tylko bukiet zwykłych róż. Że, takie zwykłe i że czerwone, i że z kolcami...".
ps. Muszę chyba odstawić butapren...![]()
345
Rafale, nie, nie dostaniesz jobow, bo Cie lubie, a poza tym jestes tak pracowitym, szczegolnie dzisiaj, ze nie mam sumienia ( a tak naprawde to sumienie mam).Zamieszczone przez Rafał Czarny
Mam do Ciebie natomiast bardzo zasadnicze pytanie - po cos tak to pomazal? Wytlumacz mi i nie wykrecaj sie oryginalnoscia, bo w to nie uwierze. Chce wiedziec, co chcesz przez to widzowi, czyli mnie pokazac? Co Toba kieruje, co Cie inspiruje io naucz mnie czytac w tego rodzaju fotkach, czego nie widze. Mam nadzieje, ze o to Tobie idzie.
pozdrawiam,
excel