Strona 85 z 759 PierwszyPierwszy ... 3575838485868795135185585 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 841 do 850 z 7582

Wątek: Streety i nagie kobity

excel
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez Rafał Czarny
    Co będziesz pożyczał - zrób sobie. To bardzo przyjemne zajęcie - na pewno Ci się spodoba (mam oczywiście na myśli robienie dzieci). .
    .... i wypozyczaj. Bedziesz mial przyjemne z pozytecznym.

pozdrawiam,
    excel

| OlyJedi Awatar dooomin
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez excel
    .... i wypozyczaj. Bedziesz mial przyjemne z pozytecznym.
    Nie dość, że na forum domowa atmosfera, to jeszcze pomysły na biznes się rodzą
    "hans und helmut trinken vermut"

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Za namową Piotra wyruszyłem dziś w miasto. Świeciło piękne słoneczko, ubrałem się więc lekko. Było minus ileś tam, przez Piotra pewnie będę chory. Ale nic tam - przyniosłem kilka fotek.

ps. Pochwalę się Wam - dziś zostałem wybrany członkiem rady sołeckiej mojej wsi. Listy gratulacyjne oraz propozycje korupcyjne proszę przesyłać na priv.

Oto pierwsza z dzisiejszego rajdu:

339
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    27
    Moja galeria
    Fajne (jak ja nie lubie tego slowa, ale tu pasuje ) zdjecie. Chyba sie zderzyles z tym zaczytanym Panem, czy moze cyknales fotke z zaskoczenia, a potem zastosowalem niebywale szybki unik by zejsc temu zaczytanemu Panu z drogi (ciut mnie ponioslo )? Cos tego Pana zaszumialo, pewnie od czytania
    Pzdr
    Strona WŁASNA | Blog Portret Ulicy
    "Fotografujemy rzeczy, by usunąć je z umysłu" - Franz Kafka

excel
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez Rafał Czarny
    Za namową Piotra wyruszyłem dziś w miasto. Świeciło piękne słoneczko, ubrałem się więc lekko. Było minus ileś tam, przez Piotra pewnie będę chory. Ale nic tam - przyniosłem kilka fotek.

ps. Pochwalę się Wam - dziś zostałem wybrany członkiem rady sołeckiej mojej wsi. Listy gratulacyjne oraz propozycje korupcyjne proszę przesyłać na priv.
    Rafal, czy w krakowskim i okolicach doba ma wiecej niz 24 godz.?
    Choc to nie priva, to i tak GRATULUJE!!!

pozdrawiam,
    excel

| OlyJedi Awatar dooomin
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Ładne ostre światło. Przyjemnie szumi na niebie - tak lubię. Tylko wieża wlazła w kadr.
    A przy okazji - gratulacje i szybkiej drogi po szczeblach kariery w stronę sołtysowskiego fotela
    "hans und helmut trinken vermut"

excel
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez dooomin
    A przy okazji - gratulacje i szybkiej drogi po szczeblach kariery w stronę sołtysowskiego fotela
    Dooomin, nie badz taki szczodry w zyczeniach, bo jeszcze do warszafki dojdzie i stracimy zacnego forumowicza.

pozdrawiam,
    excel

| OlyJedi Awatar Jack
    Mieszka w
    Błonie
    Siła reputacji
    131
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez excel
    ...czy w krakowskim i okolicach doba ma wiecej niz 24 godz.?...
    Nie, po prostu w Krakowie czas płynie inaczej Ilekroć tam zajadę (a od 8 lat, najrzadziej co drugi miesiąc), wszystkie osoby, które spotykam, maja czas dla mnie, zapraszają swoich kumpli, którzy mają czas dla nas, itd.
    Jack

Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Suchar Olki tam mało szumią, że bardzo często jestem zmuszony poprawiać ten mankament dodając szum (ziarno) na komputerze.

Doomin Co do kariery sołtysa... hmm, marzenie...

Excel Do Warszawki mnie nie ciągnie. Na razie zaczynam karierę w mojej wsi. Niepokoji mnie, że nie dostałem jak na razie żadnej propozycji korupcyjnej .

Jack Masz stuprocentową rację. Tu czas inaczej płynie. Dużo czasu spędza się w knajpach przy gadaniu "co to się ma zamiar zrobić". Niestety, mało się robi.

Gdyby któryś z zaprzyjaźnionych forowiczów (to jest poprawna wersja tego wyrazu, a nie "forumowiczów". Nie wiem dlaczego edytor mi podkreśla ) zaplątał się w okolice Krakowa, to zapraszam do siebie. Coś tam w piwniczce się zawsze znajdzie dla spragnionego wędrowca.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu

Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Tymczasem druga dzisiejsza fota (kucze, faktycznie jestem płodny jak królik. Wychodzi, że przez ostatni rok wrzucam średnio jedną fotę dziennie ):

340
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów