Strona 84 z 759 PierwszyPierwszy ... 3474828384858694134184584 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 831 do 840 z 7582

Wątek: Streety i nagie kobity

Awatar Peniek242
    Mieszka w
    KRK
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Sokrates powiedział a Platon napisał, a niewielu jest takich by móc tą sentencje wypowiedziec świadomie - to odnośnie przytoczonego filozofa przez Ciebie.
    Przepraszam, że zamiast komentować zdjęcie odniosłem się tylko do Twoich słów.
    By móc komentować komentarz autora powinno sie najpierw skomentować zdjęcie, ja nie dopełniłem tego drugiego (nie bardzo jeszcze umiem, tzn. wiem, że nie umiem ).
    Pozdrawiam

| OlyJedi Awatar Piotr Grześ
    Mieszka w
    Piła
    Siła reputacji
    51
    Moja galeria
    Rafał, nie cuduj, na krakowskie trakty i cudownej urody zdjęcia nam tu wstawiaj, nie dragizuj, czy jak tam się to zwie.
    E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Piotr Grześ
    Rafał, nie cuduj, na krakowskie trakty i cudownej urody zdjęcia nam tu wstawiaj, nie dragizuj, czy jak tam się to zwie.
    Za zimno jak dla mnie . W sobotę wyskoczę może na rajd, ale jak będzie względnie dobra pogoda. Straszliwie nie lubię zimna. A w czasie moich wędrówek po mieście cały czas mam aparata w ręce - graba grabieje na mrozie .

Spokojnie Piotrze, ostatnie foty to pokłosie mojej nauki PSa. Jak się już naumiem, to nie będę aż tak kombinował. Tak jak z HDRem - opanowałem i teraz stosuję świadomie (czyli rzadko).
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Jedno ze zdjęć poniżej pokazywałem już na naszym forum. Ale było inaczej obrobione (w kolorze), teraz jest pokazane w parze. Robiłem na nowo wydrwigroszy na wystawę, ale nic z tego nie wyszło. Mam więc obrobionych widrwigroszy na nowo, część zdjęć niepublikowana. Będę więc po trochu je wrzucał. Powiększcie proszę te foty.

337

338
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu

| OlyJedi
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Rafał Czarny tylk sei nie obraź!!!
    Czy tu czlowieku masz czas aby spać ? Odpoczywać? Zajmować się rodziną? Jejku ile razzy zaglądam do twojego wątku to widze coraz nowe foty. Parzac na nie mam wrazenie ze chodzisz z aparatem wszedzie bo jakzeby inaczej mozna by cyknąć tyle fotek w takich nietypowych sytuacjach. Kurna zaczynam cie podziwiac i wspolczuc zonie.

PS.
    Naprawde nie pisze tego zlośliwie ale jestes fabryką fotografiiiiii.....

PS1.
    ... a moze zona tez fotograf...
    ...był Olek jest A6000

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    27
    Moja galeria
    To prawda, ilosc zdjec zrobionych przez Rafala i czestotliwosc ich wrzucania do watku jest niesamowita, tym bardziej, ze kolejne dwa rownie ciekawe i dobre jak wszystkie jego z kategorii streetphoto Elvis wciaz zyje! Tylko tyle, ze teraz ma nauczyciela od chodzenia... Wczesniej mu jakos tak niebezpiecznie nogi lataly
    Pzdr
    Strona WŁASNA | Blog Portret Ulicy
    "Fotografujemy rzeczy, by usunąć je z umysłu" - Franz Kafka

| OlyJedi Awatar szklarz
    Mieszka w
    Tarnów
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Ciekawe ciekawe tylko co najbardziej przyciaga wzrok, ...
    Pozdrawiam
    Adam Gandziarowski

Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Kisi, faktycznie nie ruszam się nigdzie bez aparatu . Jednak większość zdjęć mojej ulubionej streatphoterki powstaje w niedzielne popołudnia. Łazikuję sobie po mieście z muzyką na uszach i wypatruję ciekawe sytuacje. Jest ich mnóstwo, a emocje jak na rybach (nie chodzę na ryby, ale tak się mówi ). Często też focenie uliczne łączę ze spacerem z dzieciakami. To fantastyczny sposób, bo tata z dziećmi z fotoaparatem w ręce nikogo nie dziwi. I wtedy można podejść naprawdę blisko ludzi.

Mój przepis na zdjęcia jest niebywale prosty - trzeba podejść jak najbliżej człowieka. Jeśli nie można podejść, to najczęściej nie warto robić zdjęcia. Ale to tylko moje zdanie - nie mam monopolu na mądrość (niestety ).

ps. Gorszą sprawą jest moje uzależnienie od naszego forum. Zdecydowanie za dużo czasu tu spędzam. Prawie przestałem czytać książki . Muszę jak najszybciej ograniczyć ten nałóg. Bo wiadomo - co za dużo, to nie zdrowo.

ps2. Żona nie fotograf, niestety...
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu

| OlyJedi Awatar dooomin
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Panowie i Panie. Przecież kolega Rafał ciągnie te zdjęcia z internetu i czasem przekłada jakimś własnym
    A na serio: szacun (jak mawiają pod blokami). Na widok wielu Twoich zdjęć zazdrość mnie bierze, że w wielu codziennych sytuacjach po prostu nie potrafię wyciągnąć aparatu i wycelować komuś w twarz. A też sporo się szwędam po mieście ze sprzętem. Może kamuflaż w postaci tata z dziećmi trochę pomaga - muszę takowe wypożyczyć i sprawdzić
    "hans und helmut trinken vermut"

Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez dooomin
    Może kamuflaż w postaci tata z dziećmi trochę pomaga - muszę takowe wypożyczyć i sprawdzić
    Co będziesz pożyczał - zrób sobie. To bardzo przyjemne zajęcie - na pewno Ci się spodoba (mam oczywiście na myśli robienie dzieci). .
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów