Ostatnia fotka rzeczywiscie lepsza od oryginalu, bo uciales ten przepalony kawalek dloni. Zostala fajna faktura skory. Popraw tylko te rozmazane plamy na nosie i pod oczami i bedzie git
Pzdr
Ostatnia fotka rzeczywiscie lepsza od oryginalu, bo uciales ten przepalony kawalek dloni. Zostala fajna faktura skory. Popraw tylko te rozmazane plamy na nosie i pod oczami i bedzie git
Pzdr
nie jest zle-nie przejmuj sie-praktyka czyni mistrzapozniej sie od nas nie opedzisz, jak bedziemy sie dopytywac o szczegoly
![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
A kto powiedział, że jest źle. Ja tak nie umiem. Ale pokrytykować zawsze warto coby człowiekowi poprzeczkę podnieść mimo, że i tak jest b.dobryZamieszczone przez k@czy
![]()
"hans und helmut trinken vermut"
To jest jasne.Ja jestem na forum po to, by się czegoś nowego nauczyć. I uczę się. Inaczej szkoda byłoby mi czasu tylko na pogaduchy.
Im więcej robię zdjęć, tym wyraźniej widzę ile mam braków warsztatowych. Dochodzę powoli do myśli, którą pierwszy wyartykułował pewien grecki filozof w V wieku p.n.e.: "wiem, że nic nie wiem".![]()
I zapewniam, że to co napisałem nie jest kokieterią.
Tymczasem kolejna fota. Nosi tytuł: "Wielka Siostra wszystko widzi". Powiększajcie zdjęcia proszę.
336
336 b.dobre. Widziałem wcześniej takie z chłopcem chyba, ale to wygląda zdecydowanie lepiej. Oko ruszałeś PSem? czy tak dobrze wyszło z aparatu?
Nie ruszałem PS-em oka. Standardowa korekcja - kontrast, saturacja (zmniejszona). Potem na drugiej warstwie z maską wyciągnąłem rybkę (bo straciła ładny kolor przy zmniejszeniu saturacji). Ale nie było żadnych sztuczek z ingerencją w obraz. Oko powiększone przez wodę w kuli. Ostrość ustawiona właśnie na nie. I jeszcze dodałem moją ulubioną winietę.
Odważne słowa, nie wielu moze tak powiedziec, Jeden mógł a Drugi napisał.
Pozdrawiam
Wietrzę aluzję. Nie jest zaadresowana, więc nie pcham się z odpowiedzią.Zamieszczone przez Peniek242
Również pozdrawiam
Peniek, nie kumam do czego odnosi się Twój ostatni post.